NEOČEKIVANE PREDNOSTI VEŽBANJA

Postoji mnogo razloga za vežbanje, kao i mnogo prednosti vežbanja. Ali, ne svode se sve prednosti na snagu i gubljenje kilograma. Za neke osobe vežbanje je prioritet, ako nisu svakodnevno aktivne, nisu, što bi se reklo, svoje na svome. Za druge je to trend koji prate. Neke osobe vežbaju pred letnji odmor, da bi izgledale lepo u kupaćem kostimu, pa kasnije zaborave na vežbanje, dok su druge usredsređene na vežbanja zarad održavanja dobrog zdravlja. Ali, bez obzira na vašu motivaciju, svi se možemo složiti da su koristi vežbanja očigledne. Tu zapravo postoji i još jedan razlog- vežbanje itekako pospešuje lepotu: poboljšava stanje kože, ten, kosu, briše bore… U nastavku slede samo neke od prednosti vežbanja:

KOŽA POSTAJE MOMENTALNO SJAJNA

Ne, ovde ne mislimo na koju kapljicu znoja koja se spusti niz lice. Zapravo, kada vežbate, vaše srce pojačano radi i pumpa krv i koža time dobija nove hranljive materije i kiseonik iz krvi. To daje taj neodoljivi sjaj kojim vaša koža blista odmah posle treninga. Mnoga istraživanja su potvrdila da vežbanje briše godine sa lica i podmlađuje. nega-koze

KAKO TO MISLITE BORE NESTAJU I U TERETANI?

Vežbanje takođe pomaže u održavanju zdravog nivoa hormona kortizola, koji je povezan sa stresom. Povišeni nivo kortizola je povezan sa povećanom proizvodnjom sebuma, što uzrokuje nečistu kožu i više akni na licu i telu. Previše kortizola takođe može da prouzrokuje da se kolagen u koži razgradi, što može povećati bore i opuštanje kože. Vežbanje zapravo podržava proizvodnju kolagena. Redovno vežbanje će dovesti do pojačane proizvodanje kolagena, koji će učiniti da koža bude čvrsta i elastična. Ako vas već samo ove dve prednosti vežbanja ne motivišu da uplatite članarinu u lokalnom fitnes centru, nastavljamo dalje! 

AKNE – AKO NI JEDNA KREMA NE POMAŽE, MOŽDA TRENING HOĆE

Redovno vežbanje pojačava cirkulaciju, a tako u koži dolazi do povećanog protoka krvi i veće količine kiseonika. Fizička aktivnost će pomoći da se iz tela izvuku toksini. Plus, znojenje će pomoći da se pročiste zapušene pore kože. Vežbanje će korigovati hormonsku neravnotežu koja može uzrokovati akne. Da bi efekti čišćenja kože bili pozitivni vodite računa o sledećim stvarima. Ako ste generalno skloni aknama, vodite računa o tome da u torbi za vežbanje uvek imate neutralne vlažne maramice za čišćenje lica. Obavezno posle treninga očistite lice i druga područja koja su sklona aknama. I, iznad svega, izbegavajte vežbanje sa šminkom na licu. bubuljice-i-vezbanje

U PREDENOSTI VEŽBANJA SPADA I ZDRAVIJA I LEPŠA KOSA

Pojačana cirkulacija i protok krvi usled fizičke aktivnosti pomoći će da kosa bude jača i zdravija, jer će se tako stimulisati folikuli kose i pospešiće se njen rast. Vežbanje takođe predstavlja način za ublažavanje stresa. Sniženi stres će značiti da će vaša kosa biti manje podložna pucanju i opadanju. Ako se pitate koja vrsta vežbanja je najbolja za vašu lepotu i zdravlje, preporučuje se SVAKA VRSTA FIZIČKE AKTIVNOSTI koja vas čini zadovoljnim. Svaki modalitet vežbanja će poboljšati cirkulaciju i smanjiti stres, ali bi bilo pametno da kombinujete razne vrste vežbanja što je češće moguće.

TVOJ NOVI SAVEZNIK ZA MRŠAVLJENJE I LEPOTU

Da bi vaša lepota i nova vitka linija kao posledica vežbanja došle do izražaja, potrebno je delovati sa još jednim saveznikom. Ne postoji magični sastojak, samo jedna supstanca koja utiče na sve komponente mršavljenja. Umesto toga, kombinacija odabranih sastojaka koja ciljano utiče na sve aspekte mršavljenja jesu Herbafast lady kapsule. nega-kose Izuzetno moćna kombinacija dva prirodna sagorevača masti iz Herbafast lady kapsula (ekstrakt kapsaicina i piperina) podstiče snažan termogeni efekt. Zahvaljujući ovom efektu, masno tkivo se brže troši oslobađajući toplotu. Na taj način, nagomilane masne naslage se eliminišu, naročito sa kritičnih regija kao što su stomak, struk, bokovi i butine. Tokom procesa mršavljenja jako je važno da vaša koža zadrži dobijeni tonus i izgleda zategnuto i sjajno. Cink je neophodan za izgradnju proteina kolagena u finim strukturama kože koji joj daju elastičnost i čvrstinu. Zahvaljujući cinku u Herbafast Lady kapsulama sprečava se opuštanje kože i stvaranje strija– vaša koža postaje i ostaje elastična i zdrava. Uz Herbafast lady vaša koža će biti zategnuta, mršavićete zdravo, imaćete više energije, osećate se bolje i živećete duže! Herbafast lady predstavlja sinergiju sastojaka koja izvlači na površinu vaše najbolje ja, a uz dodatak redovnog vežbanja, rezultati ne mogu izostati. Spremne za promenu?

Za zdravo mršavljenje, odaberi

HF Beauty&Slim paket

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa