27 februara, 2019

POSETITE HERBAFAST NA SAJMU LEPOTE

Drage dame, u Shopping Centru Delta City će se 2. i 3. marta po peti put održati Lady Wekend. Vikend koji je posvećen samo vama, tako da ako još uvek nemate planove, sajam lepote je idealno mesto gde se možete uputiti.

Očekuje vas bogat program i štandovi koji su posvećeni lepoti i modi, zdravlju, dekoru, nezi lica i tela, putovanjima…

ŠTA SMO MI PRIPREMILI NA SAJMU LEPOTE ZA VAS?

Naravno kada su u pitanju teme koje se tiču lepote i dobrog izgleda tu smo i mi. Na našem štandu ćete moći da probate Herbafast Fiber i to sva 3 ukusa. Imamo limun, jagodu i čokoladu, a posle sajma ćemo videti i koji ukus vam je bio favorit.

Pored toga, na sajmu ćete moći i da kupite Herbafast proizvode, a svi koji se budu i opredelili za neki od Herbafast proizvoda dobiće GRATIS Detox plan ishrane i dve kesice Herbafast Fibera.

Naravno, moći ćete da nas pitate sve što vas još dodatno interesuje kada je Herbafast u pitanju kao i zdravo mršavljenje.

Zato ovim putem želimo još jednom da vas pozovemo da nas potražite na sajmu lepote, pronađete svoj omiljeni ukus Herbafast Fibera i započnete promenu.

Čekamo vas!

Blog, Dešavanja ,
avatar

Ovaj sajt koristi Akismet kako bi smanjio broj spam komentara. Pročitajte politiku privatnosti.

  Obaveštenja  
Obaveštavaj me o

Voliš popuste? Želiš sveže vesti iz sveta uspešnih i zdravih?

Prijavi se na Herbafast zdravu newsletter listu i do par puta nedeljno će na tvoju email adresu stizati zanimljive vesti iz sveta zdravog života i mršavljenja. Šaljemo i poklone, popuste i akcije ;)

Tvoje informacije neće biti zloupotrebljene niti dalje prosledjivane