zdravo-mršavljenje

HERBAFAST ACADEMY – PRVA ONLINE AKADEMIJA ZA ZDRAVO MRŠAVLJENJE

Misliš: Ovo je još jedan preparat za mršavljenje? Pitaš se: Još jedna bezuspešna borba sa kilogramima? Kažeš: Još jedna propala dijeta. Mi kažemo: Ne, nikako i ni slučajno.

Ukoliko ste paket kupili u apoteci kliknite ovde

Šta je onda Herbafast Akademija?

Herbafast Akademija je tvoj prostor za ostvarenje rezultata, dobro osmišljen četvoronedeljni program koji ti donosi plan ishrane, nedeljni raspored treninga i privilegovano članstvo u Herbafast Academy grupi.

HERBAFAST ACADEMY – IDEJA ZA MRŠAVLJENJE

Naša misija je da ti omogućimo da postigneš željeni rezultat, da skineš taj višak kilograma koji te muči ali ne jedan zdrav način i uz podršku tima stručnjaka. Želimo da za tih mesec dana razumeš šta je dobro za tebe, razbiješ sve mitove i predrasude o skidanju kilograma i pitaš naš tim sve što te zanima. Ono što je naš krajnji cilj jeste da ti pružimo dobar start za zdravo mršavljenje (jer je početak uvek najteži) i podršku na putu ka ostvarenju rezultata i da na kraju tih mesec dana nastaviš da primenjuješ i dalje sve što ti je Herbafast Akademija pružila. Ono što je važno da znaš jeste da Akademiji možeš da se priključiš u kad god ti to odlučiš. Uvek primamo nove članove.

PRIVILEGOVANI ČLANOVI ZATVORENE GRUPE

Dodatan benefit za sve članove Akademije jeste privilegovano članstvo u zatvorenoj Facebook grupi. U ovoj grupi spojićemo sve članove Akademije koji će zajedno moći da razmenjuju iskustva i da pitaju naš tim stručnjaka, lekara i nutricionista sve što ih zanima. Takođe, u ovoj grupi će biti dostupni linkovi ka video snimcima vežbi koje su predviđene za tu nedelju, odnosno za taj dan. U ovoj grupi želimo da podeliš svoje iskustvo, da nam šalješ slike kako su ti ispali recepti, pa čak i video kako vežbaš. Možda baš nekoga i ti dodatno motivišeš. U ovoj grupi dobićeš sve. Odgovore, plan trening, plan ishrane i motivaciju za zdravo mršavljenje. Grupa se zvanično otvara 15. marta kada je zvanično otvorena i naša Herbafast Akademija.

NEDELJNI PLAN TRENINGA

Onog trenutka kada postaneš član Herbafast Akademije uživaćeš u mnogim pogodnostima. Kako smo ti već otkrili Herbafast Akademija će ti obezbediti u potpunosti isplanirane četiri nedelje treninga kao i ishrane. Na početku svake nedelje dobićeš treninge koje ćeš raditi zajedno sa instruktorkom fitnesa Marijom Puzović, kao i meni koji će ti pomoći da popraviš neke loše navike u ishrani.

Marija-Puzovic-vas-personalni-trener

LIČNI NUTRICIONISTA – PLAN ISHRANE

DrNelaSolar-HFacademy-nutricionista

Pored toga naša nutricionistkinja ti je pored celokupnog plana ishrane pomogla da napraviš i idealan raspored korišćenja Herbafast preparata. Ovaj plan za zdravo mršavljenje će ti omogućiti da svoje obroke planiraš unapred, da izbegneš grickanje ili preskakanje obroka, a izgovor za nedostatak vremena pada u vodu jer ćeš o svemu moći na vreme da misliš.Toliko nedostižna teretana, pored svakodnevnih obaveza, se seli pravo u tvoj stan gde ćeš vežbe moći da uradiš bez problema, jer ti neće trebati mnogo prostora i mnogo vremena. Radiš onda kada tebi to najviše odgovara.

DrNelaSolar-HFacademy-nutricionista

KAKO DA POSTANEM ČLAN HERBAFAST AKADEMIJE?

Članstvo u Herbafast Akademiji stičeš vrlo jednostavno. Potrebno je da doneseš čvrstu odluku da želiš nešto da promeniš, da popuniš formular na dnu ove stranice i izabereš mesečni paket Herbafast proizvoda koji ti najviše odgovara. Herbafast vodi računa o svojim članovima i zato uz mesečni paket Herbafasta za zdravo mršavljenje dobijaš celu podrsku besplatno!

Kako program Herbafast Akademije traje 4 nedelje i kako su treninzi i plan ishrane osmišljeni na nedeljnom nivou, tako je i primena Herbafast proizvoda prilagođena uz to kako bi rezultat bio ostvaren još brže. Izaberi jedan od četiri mesečna paketa koja će da prate ceo plan.

 

Ono što je važno jeste da znaš da paket možeš da poručiš preko našeg sajta ali možeš i da ga kupiš u apoteci. Ukoliko je paket kupljen u apoteci, potrebno je da nam pošalješ sliku računa na kojoj se jasno vidi koji je paket kupljen, datum i broj računa na e-mail adresu hfacademy@herbafast.com ili u inbox na našoj facebook stranici jer ćeš jedino na taj način moći da učestvuješ u Herbafast Akademiji i da dobiješ pristup svemu onome što ona donosi.

HERBAFAST ACADEMY PAKETI

Spremili smo ti četiri mesečna Herbafast Academy paketa (ukoliko Vam je preskupo da odjednom poručite paket omogućili smo da probni paket po promo ceni od samo 1999 rsd.) Na tebi je da se u skladu sa svojim potrebama i željenim rezultatima odlučiš za jedan. Svaki paket je osmišljan tako da pokrije mesec dana i prati mesečni plan ishrane. Takođe, sva četiri paketa donose ti pravo na članstvo u Herbafast Academy.

Dobro obrati pažnju na našu formu za poručivanje. Ukoliko svoj paket poručuješ online popuni formular „Prijavljujem se putem interneta.“ Ako je paket kupljen u apoteci, potrebno je da klikneš na formu „Poručio sam u apoteci“ gde je treba da nam pošalješ sliku računa na kojoj se jasno vidi koji je paket kupljen, broj računa i datum, uz sliku neophodno je da nam pošalješ i svoje kontakt podatke. Kada to učiniš postaješ član Herbafast Academy.

Osnovni paket

Herbafast-Academy-paket-OSNOVNI

3 x
Herbafast kapsule
(-20% popusta)

4.168 din

3.334 din

Omogućava članstvo u HF Academy

Silver paket

mršavljenje-silver-paket

6 x
Herbafast Fiber
(-20% popusta)

5.011 din

4.008 din

Omogućava članstvo u HF Academy

Gold paket

zdravo-mrsavljenje-gold-paket

3 x Herbafast Fiber +
3 x Herbafast kapsule
(-20% popusta)

6.674 din

5.339 din

Omogućava članstvo u HF Academy

Premium paket

Herbafast-Academy-paket-PREMIUM

3 x Herbafast kapsule +
6 x Herbafast Fiber
(-20% popusta)

9.180 din

7.344 din

Omogućava članstvo u HF Academy

NAPOMENA: ZA NARUČIVANJE VAN SRBIJE KORISTITE OVAJ LINK

Herbafast kapsule:

Herbafast Lady - Unesite količinu:

Herbafast Gentleman - Unesite količinu:

Herbafast Fiber:

Herbafast Fiber - Ukus Limuna:

Herbafast Fiber - Ukus Jagode:

Herbafast Fiber - Ukus Čokolade:

Lični podaci

Vaše ime (obavezno)

Vaše prezime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Vaš Kontakt telefon (obavezno)

Podaci za isporuku

Ulica i broj (obavezno)

Grad/Mesto (obavezno)

Sprat/Stan

Poštanski broj (obavezno)

Da biste završili porudžbinu morate prihvatiti politiku privatnosti.

Prihvatam politiku privatnosti

Želim da dobijam popuste na email

Spam sigurnost - Upišite odgovor tj rezultat:


Voliš popuste? Želiš sveže vesti iz sveta uspešnih i zdravih?

Prijavi se na Herbafast zdravu newsletter listu i do par puta nedeljno će na tvoju email adresu stizati zanimljive vesti iz sveta zdravog života i mršavljenja. Šaljemo i poklone, popuste i akcije ;)

Tvoje informacije neće biti zloupotrebljene niti dalje prosledjivane