zdravo-mršavljenje

HERBAFAST ACADEMY – PRVA ONLINE AKADEMIJA ZA ZDRAVO MRŠAVLJENJE

Misliš: Ovo je još jedan preparat za mršavljenje? Pitaš se: Još jedna bezuspešna borba sa kilogramima? Kažeš: Još jedna propala dijeta. Mi kažemo: Ne, nikako i ni slučajno.

Šta je onda Herbafast Akademija?

Herbafast Akademija je tvoj prostor za ostvarenje rezultata, dobro osmišljen četvoronedeljni program koji ti donosi plan ishrane, nedeljni raspored treninga i privilegovano članstvo u Herbafast Academy grupi.

HERBAFAST ACADEMY – IDEJA ZA MRŠAVLJENJE

Naša misija je da ti omogućimo da postigneš željeni rezultat, da skineš taj višak kilograma koji te muči ali ne jedan zdrav način i uz podršku tima stručnjaka. Želimo da za tih mesec dana razumeš šta je dobro za tebe, razbiješ sve mitove i predrasude o skidanju kilograma i pitaš naš tim sve što te zanima. Ono što je naš krajnji cilj jeste da ti pružimo dobar start za zdravo mršavljenje (jer je početak uvek najteži) i podršku na putu ka ostvarenju rezultata i da na kraju tih mesec dana nastaviš da primenjuješ i dalje sve što ti je Herbafast Akademija pružila. Ono što je važno da znaš jeste da Akademiji možeš da se priključiš u kad god ti to odlučiš. Uvek primamo nove članove.

PRIVILEGOVANI ČLANOVI ZATVORENE GRUPE

Dodatan benefit za sve članove Akademije jeste privilegovano članstvo u zatvorenoj Facebook grupi. U ovoj grupi spojićemo sve članove Akademije koji će zajedno moći da razmenjuju iskustva i da pitaju naš tim stručnjaka, lekara i nutricionista sve što ih zanima. Takođe, u ovoj grupi će biti dostupni linkovi ka video snimcima vežbi koje su predviđene za tu nedelju, odnosno za taj dan. U ovoj grupi želimo da podeliš svoje iskustvo, da nam šalješ slike kako su ti ispali recepti, pa čak i video kako vežbaš. Možda baš nekoga i ti dodatno motivišeš. U ovoj grupi dobićeš sve. Odgovore, plan trening, plan ishrane i motivaciju za zdravo mršavljenje.

NEDELJNI PLAN TRENINGA

Onog trenutka kada postaneš član Herbafast Akademije uživaćeš u mnogim pogodnostima. Kako smo ti već otkrili Herbafast Akademija će ti obezbediti u potpunosti isplanirane četiri nedelje treninga kao i ishrane. Na početku svake nedelje dobićeš treninge koje ćeš raditi zajedno sa instruktorkom fitnesa Marijom Puzović, kao i meni koji će ti pomoći da popraviš neke loše navike u ishrani.

Marija-Puzovic-vas-personalni-trener

LIČNI NUTRICIONISTA – PLAN ISHRANE

DrNelaSolar-HFacademy-nutricionista

Pored toga naša nutricionistkinja ti je pored celokupnog plana ishrane pomogla da napraviš i idealan raspored korišćenja Herbafast preparata. Ovaj plan za zdravo mršavljenje će ti omogućiti da svoje obroke planiraš unapred, da izbegneš grickanje ili preskakanje obroka, a izgovor za nedostatak vremena pada u vodu jer ćeš o svemu moći na vreme da misliš.Toliko nedostižna teretana, pored svakodnevnih obaveza, se seli pravo u tvoj stan gde ćeš vežbe moći da uradiš bez problema, jer ti neće trebati mnogo prostora i mnogo vremena. Radiš onda kada tebi to najviše odgovara.

DrNelaSolar-HFacademy-nutricionista

KAKO DA POSTANEM ČLAN HERBAFAST AKADEMIJE?

Članstvo u Herbafast Akademiji stičeš vrlo jednostavno. Potrebno je da doneseš čvrstu odluku da želiš nešto da promeniš, da popuniš formular na dnu ove stranice i izabereš paket Herbafast proizvoda koji ti više odgovara. Herbafast vodi računa o svojim članovima i zato uz paket Herbafasta za zdravo mršavljenje dobijaš celu podrsku besplatno!

Kako program Herbafast Akademije traje 4 nedelje i kako su treninzi i plan ishrane osmišljeni na nedeljnom nivou, tako je i primena Herbafast proizvoda prilagođena uz to kako bi rezultat bio ostvaren još brže.

 

Ono što je važno jeste da znaš da paket možeš da poručiš preko našeg sajta ali možeš i da ga kupiš u apoteci. Ukoliko je paket kupljen u apoteci, potrebno je da nam pošalješ sliku računa na kojoj se jasno vidi koji je paket kupljen, datum i broj računa na e-mail adresu hfacademy@herbafast.com ili u inbox na našoj facebook stranici jer ćeš jedino na taj način moći da učestvuješ u Herbafast Akademiji i da dobiješ pristup svemu onome što ona donosi.

HERBAFAST ACADEMY PAKETI

Spremili smo ti dva Herbafast Academy paketa. Na tebi je da se u skladu sa svojim potrebama i željenim rezultatima odlučiš za jedan. Prvi paket je naš start paket koji traje 10 dana, sa ovim paketom možeš da testiraš kako ti odgovaraju proizvodi i da ti posluži kao motivacija za dalje. Pored ovog paketa imamo i paket za mesec dana koji je za one koji spremni da odlučno krenu ka rezultatu.

+ 1 x Herbafast Gentelman GRATIS

+ 2 x Herbafast Gentelman GRATIS

  NAPOMENA: ZA NARUCIVANJE VAN SRBIJE KORISTITE OVAJ LINK

  Herbafast kapsule:

  Herbafast Avantgarde:

  Herbafast detox:

  Herbafast Lady:

  Herbafast Gentleman:

  Herbafast Fiber:

  Herbafast Fiber - Ukus Limuna:

  Herbafast Fiber - Ukus Jagode:

  Herbafast Fiber - Ukus Cokolade:

  Licni podaci

  Vaše ime (obavezno)

  Vaše prezime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Vaš Kontakt telefon (obavezno)

  Podaci za isporuku

  Ulica i broj (obavezno)

  Grad/Mesto (obavezno)

  Sprat/Stan

  Poštanski broj (obavezno)

  Da biste završili porudžbinu morate prihvatiti politiku privatnosti.

  Prihvatam politiku privatnosti

  Želim da dobijam popuste na email

  Spam sigurnost - Upišite odgovor tj rezultat: