Najbolji do sada – Herbafast® Avantgarde!

Sada kada je sve tu, u samo jednoj kapsuli dnevno, jednostavno je zadovoljiti najvažnije ženske potrebe:

vitku figuru

lepu kožu

anti-aging efekat iznutra

jak imunitet i dobar osećaj

sitost, bez griže savesti od šećera

dobro zdravlje koje se i vidi

Za sve one koju su čuli da smršati brzo nije lako, imamo ohrabrujuće vesti!

Stigao je novi Herbafast® Avantgarde Mineral Biotic – naš najmlađi, inovativan i nikad bolji član Herbafast® porodice proizvoda!

Mladost sa sobom nosi svežinu, revoluciju, superiornost, lepotu, brzinu, snagu, zdravlje, seksipil i notu avangarde! To su upravo i sinonimi za novi Herbafast® Avantgarde!

Sve je to moguće zahvaljujući inovativnoj kombinaciji antioksidansa, vitamina, minerala, probiotika i biljaka koja brzo i efikasno deluje.

Novu Herbafast® avangardu u mršavljenju  čine: hrom, cink, vitamin C, probiotik Saccharomyces boulardii, ekstrakti đumbira, koprive i paprike.

Ubrzanje metabolizma i sagorevanje masnoća (đumbir i paprika), lep, jedar i zategnut izgled kože (cink i vitamin C), manje celulita i taloženja vode (kopriva), biotička ravnoteža – jer imunitet nikad nije bio važniji (antioksidansi i probiotik S. boulardii) i za kraj najvažnije- zdravo mršavljenje uz manje napade gladi i regulaciju nivoa glukoze zahvaljujući HROMU – svi su tu za jednog, a jedan za sve!

Posebno je značajno istaći ulogu minerala hroma (Cr), koji daje svoj doprinos smanjenju želje za slatkišima i regulaciji metabolizma šećera u krvi – a to je važno i za sve osobe sa insulinskom rezistencijom, dijabetesom tipa 2, kao i osobama sa metaboličkim sindromom.

Stižu nam lepši dani i pravo je vreme da brzo reagujemo i dovedemo figuru u svoju najbolju verziju i to na zdrav način!