#NAGLASILEPOTU

HERBAFAST BEAUTY CONCEPT

Herbafast Beauty Concept je „mesto“ gde ćete pre svega naći podršku, razumevanje I motivaciju. Potrudićemo se da vam kroz Herbafast Beauty Concept obezbedimo baš ono što
vam je nedostajalo na putu ka rezultatu. Verujemo da vam je dosta priče o tome kako je LAKO dovesti figuru i broj na vagi do željenog cilja i broja. Čini vam se da sve savete primenjujete, ali da samo drugima uspeva? Zbog toga brzo odustajete? Gubite motivaciju? Upadate u začarani krug potrage i isprobavanja novih dijeta?

Kroz Herbafast Beauty Concept pričaćemo o svim onim važnim temama, a koje prevazilaze samo priču o zdravoj ishrani i vežbanju. Lepota i zdravlje kreću iznutra i zato smo za vas spremili niz besplatnih edukacija kroz koje ćemo se dotaći i veoma važnih zdravstvenih tema, a koje su usko povezane sa viškom kilograma i
pitanjem koje se neprestano ponavlja – „Zašto mi ne polazi za rukom da izgubim taj višak kilograma?“

HERBAFAST ORDINACIJA

Nekad vam se čini da ste uradili sve kako biste došli do rezultata, korigovali ste ishranu, uveli ste redovnu fizičku aktivnost, ali rezultati i dalje izostaju. Odustajete. Mi ne želimo da mislite da iz ove situacije nema izlaza i da samo vama ne polazi za rukom. Da li ste se ikada zapitali da li iza vašeg problema viška kilograma ipak stoji nešto drugo? Da li vaš rezultat usporava možda neki zdravstveni problem? Ukoliko niste sigurni, naša dr Marina Nikolić Đurović je tu i odgovoriće vam upravo na ova pitanja.

PSIHOLOŠKE RADIONICE

Važno je da pre svega razumemo sebe iznutra, kako bismo mogli da radimo i na onim promenama koje će se pokazati i spolja. Rad na sebi ne podrazumeva samo fizički izgled i vežbanje, već je važno da se posvetite i svom mentalnom zdravlju. Zbog toga smo u okviru Herbafast beauty concepta organizovali live razgovore sa dr Aleksandrom Damjanović.

SAVETI KOZMETIČARKE

Još jedan važan faktor koji naglašava lepotu svake žene jeste nega kože. Znamo da isprobavanje različitih kozmetičkih preparata ume da bude iscrpljujuće i neuspešno. Zato ti Herbafst beauty koncept u saradjni sa stručnjacima iz sveta kozmetike priprema savete i preporuke za pravilnu negu kože.

BEAUTY SAVETI

Znamo da lepota dolazi iznuta, ali znamo i da svaka žena voli svoju lepotu da naglasi šminkom. Zato u saradji sa šmikerkom Milicom Ačanski delimo tutorijale kako da na najbolji način naglasite svoju lepotu.

BEAUTY & SLIM PAKET

30 DANA

Prvih 10 dana: Detox

Drugih 10 dana: Lady i Fiber

Trećih 10 dana: Avantgarde i Fiber

Beauty paketi namenjeni su svima vama koji želite da ojačate svoje zdravlje, imunitet, da izbacite višak nakupljene tečnosti u organizmu i toxine.... Da se rešite upornog celulita i budete lepi, zdravi i vitki. Da naglasite svoju lepotu! Paketi sadrže kompletan mesečni tretman Herbafast proizvodima gde je uključen i jedan GRATIS Herbafast Avantgarde.

4.038 DIN

HEALTH & SLIM PAKET

30 DANA

Prvih 10 dana: Lady

Drugih 10 dana: Avantgarde i Fiber

Trećih 10 dana: Avantgarde i Fiber

Paket namenjen svima vama koji imate višak kilograma usled neke od zdravstvenih tegoba. Ukoliko imate hormonski disbalans, ... insulinsku rezistenciju, policistične jajnike, pripremili smo za vas paket Herbafast proizvoda koji vam mogu pomoći na putu ka zdravlju i rešavanju zdravstvenih tegoba. Ovaj paket Herbafast proizvoda će doprineti i Vašem imunitetu jer sadrži vitamine i minerale: vitamin C, Cink, vitamin D3, hrom koji doprinose jačanju imuniteta.

5.420 DIN

  NAPOMENA: ZA NARUCIVANJE VAN SRBIJE KORISTITE OVAJ LINK

  Herbafast kapsule:

  Herbafast Avantgarde:

  Herbafast detox:

  Herbafast Lady:

  Herbafast Gentleman:

  Herbafast Fiber:

  Herbafast Fiber - Ukus Limuna:

  Herbafast Fiber - Ukus Jagode:

  Herbafast Fiber - Ukus Cokolade:

  Licni podaci

  Vaše ime (obavezno)

  Vaše prezime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Vaš Kontakt telefon (obavezno)

  Podaci za isporuku

  Ulica i broj (obavezno)

  Grad/Mesto (obavezno)

  Sprat/Stan

  Poštanski broj (obavezno)

  Da biste završili porudžbinu morate prihvatiti politiku privatnosti.

  Prihvatam politiku privatnosti

  Želim da dobijam popuste na email

  Spam sigurnost - Upišite odgovor tj rezultat: