#NAGLASILEPOTU

HERBAFAST BEATY CONCEPT

Herbafast Beauty Concept je „mesto“ gde ćete pre svega naći podršku, razumevanje I motivaciju. Potrudićemo se da vam kroz Herbafast Beauty Concept obezbedimo baš ono što
vam je nedostajalo na putu ka rezultatu. Verujemo da vam je dosta priče o tome kako je LAKO dovesti figuru i broj na vagi do željenog cilja i broja. Čini vam se da sve savete primenjujete, ali da samo drugima uspeva? Zbog toga brzo odustajete? Gubite motivaciju? Upadate u začarani krug potrage i isprobavanja novih dijeta?

Kroz Herbafast Beauty Concept pričaćemo o svim onim važnim temama, a koje prevazilaze samo priču o zdravoj ishrani i vežbanju. Lepota i zdravlje kreću iznutra i zato smo za vas spremili niz besplatnih edukacija kroz koje ćemo se dotaći i veoma važnih zdravstvenih tema, a koje su usko povezane sa viškom kilograma i
pitanjem koje se neprestano ponavlja – „Zašto mi ne polazi za rukom da izgubim taj višak kilograma?“

HERBAFAST ORDINACIJA

Nekad vam se čini da ste uradili sve kako biste došli do rezultata, korigovali ste ishranu, uveli ste redovnu fizičku aktivnost, ali rezultati i dalje izostaju. Odustajete. Mi ne želimo da mislite da iz ove situacije nema izlaza i da samo vama ne polazi za rukom. Da li ste se ikada zapitali da li iza vašeg problema viška kilograma ipak stoji nešto drugo? Da li vaš rezultat usporava možda neki zdravstveni problem? Ukoliko niste sigurni, naša dr Marina Nikolić Đurović je tu i odgovoriće vam upravo na ova pitanja.

PSIHOLOŠKE RADIONICE

Važno je da pre svega razumemo sebe iznutra, kako bismo mogli da radimo i na onim promenama koje će se pokazati i spolja. Rad na sebi ne podrazumeva samo fizički izgled i vežbanje, već je važno da se posvetite i svom mentalnom zdravlju. Zbog toga smo u okviru Herbafast beauty concepta organizovali live razgovore sa dr Aleksandrom Damjanović.

SAVETI KOZMETIČARKE

Još jedan važan faktor koji naglašava lepotu svake žene jeste nega kože. Znamo da isprobavanje različitih kozmetičkih preparata ume da bude iscrpljujuće i neuspešno. Zato ti Herbafst beauty koncept u saradjni sa stručnjacima iz sveta kozmetike priprema savete i preporuke za pravilnu negu kože.

BEAUTY SAVETI

Znamo da lepota dolazi iznuta, ali znamo i da svaka žena voli svoju lepotu da naglasi šminkom. Zato u saradji sa šmikerkom Milicom Ačanski delimo tutorijale kako da na najbolji način naglasite svoju lepotu.