BEAUTY & SLIM PAKET

TVOJ REZULTAT TE ČEKA OVDE

Kreirali smo kombinaciju Herbafast proizvoda za MAKSIMALAN rezultat. Ova kombinacija odgovara svakome ko želi da se reši viška kilograma i upornog efekta „narandžine kore“. Ovaj paket je takođe i za sve one koji žele da smanje prekomeran unos kalorija, zategnu se i ne odlažu više svoj rezultat za SUTRA.

ZA DOBAR START

Prvih 10 dana, primenjuje se Herbafast Detox, jedna tableta ujutru, uz povećani unos vode. Detox doprinosi eliminaciji toksina i nagomilane vode iz organizma, pored toga smanjuje vidljivost efekta „narandžine kore“.

PRVIH 10 DANA

ZNAM DA MOGU

Drugih 10 dana, primenjuju se Herbafast Lady i Herbafast Fiber, lady ujutru pola sata pre jela, a fiber razmutiti u čaši vode, pola sata pre ručka ili večere u odnosu na to koji je vama obrok najobilniji. Herbafast Lady ubrzava metabolizm i sagoreva masnoće sa kritičnih regija.

DRUGIH 10 DANA

NE ODUSTAJEM

Trećih 10 dana, primenjuje se Avantgarde i Fiber, avantgarde ujutru pre jela, a fiber razmutiti u čaši vode, pola sata pre ručka ili večere u odnosu na to koji je vama obrok najobilniji. Pored sastojaka koji utiču na sagorevanje masti, Herbafast Avantgarde sadrži i HROM, neophdodan za regulaciju šećera u krvi i smanjenje želje za slatkišima.

TREĆIH 10 DANA

IMAM PODRŠKU

U Herbafast Fiberu se nalaze biljna vlakna koja prave gelastu strukturu i zauzimaju prostor u želucu, pa je potreba za hranom manja, a pored toga poput sunđera upijaju masti i izbacuju ih iz organizma.

*KORISTI SE PREMA UPUTSTVU U KOMBINACIJI SA LADY I ANVANTGARDE KAPSULAMA

NE ODLAŽITE REZULTATE

Poručite svoj Herbafst Beauty and Slim MESEČNI paket, idealnu kombinacju proizvoda za MAKSIMALAN rezultat. Na paket ostvarujete 15% POPUSTA uz GRATIS proizvod Herbafast Avantgarde i BESPLATNU dostavu za teritoriju Srbije.

ISKUSTVA KORISNIKA

POPUNITE FORMU I PORUČITE PAKET

  Licni podaci

  Vaše ime (obavezno)

  Vaše prezime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Vaš Kontakt telefon (obavezno)

  Podaci za isporuku

  Ulica i broj (obavezno)

  Grad/Mesto (obavezno)

  Sprat/Stan

  Poštanski broj (obavezno)

  Da biste završili porudžbinu morate prihvatiti politiku privatnosti.

  Prihvatam politiku privatnosti

  Želim da dobijam popuste na email

  Spam sigurnost - Upišite odgovor tj rezultat: