Kako smrsati bez dijete?

Iza nas je više od 10 godina uspeha u borbi sa skidanjem kilograma

Već više od 12 godina Herbafast pomaže da mršavljenje ne bude noćna mora. Postavlja se pitanje „kako smrsati bez dijete?“, odgovor je jednostavan uz Herbafast. Jedinstvenom kombinacijom aktivnih sastoja i posebnim procesom proizvodnje Herbafast čuva formulu dobrog izgleda, o čemu svedoči preko 5 miliona zadovoljnih korisnika.

Herbafast misija – mršavljenje i zdrav zivot!

“Kako da smrsam”, kao i sama pomisao na mršavljenje je pitanje koje stvara problem mnogima. Zapravo, ne mora da bude toliko teško da odgovorite na pitanje – kako smrsati bez dijete. Potrebno je samo da odlučite i promenite svoje loše navike. Herbafast je podrška na putu ka zdravom životu. On je tu da vam pomogne da se otarasite loših navika. Utišaće vašu želju za grickalicama, pojačaće sitost koju osećate i tako olakšati da zdrava hrana bude vaš izbor, kao i da postanete aktivni u skladu sa svojim tempom. Što znači da “kako smrsati” više neće biti vaš problem.

Da, uz njega ćete i izgubiti na težini. Ali sa Herbafastom ćete takođe naučiti da živite zdravo i izgledate baš lepo.

Zato se već godinama zalažemo za ZDRAV NAČIN ŽIVOTA, koji će dovesti do LEPŠEG IZGLEDA i ZADOVOLJSTVA.

 1. Skidanje kilograma

  Kroz promene u ishrani i načinu života, Herbafast se već više od 10 godina bori da “kako smrsati bez dijete” ne bude problem. Skidanje kilograma prirodnim putem nikada nije bilo lakše, a upravo vam Herbafast pruža punu podršku na ovom putu. Sve što je potrebno jeste da čvrsto odlučite koji je vaš cilj i u skladu sa tim izaberete odgovarajući Herbafast proizvod. Bilo da se odlučite za Herbafast kapsule, Herbafast Fiber napitak za mrsavljenje ili čak kombinaciju ova dva preparata, uz zdravu ishranu, fizičku aktivnost i tu čvrstu odlučnost stižete do željenih rezultata.

 2. Zdravo mrsavljenje uz Herbafast

  Herbafast se prvenstveno brine o vašem zdravlju i kvalitetu života. Zato propagiramo prirodan način mršavljenja kroz zdravu ishranu i fizičku aktivnost!

  Pored toga Herbafast proizvodi sadrže sastojke koji će se dodatno pobrinuti o vašem zdravlju. Ovde ne mislimo samo na mršavljenje već i na dodatne benefite korišćenja Herbafast proivoda. Tako na primer, Herbafast Lady kapsule sadrže dodatak cinka koji utiče na poboljšanje imuniteta, pored toga, cink ima važnu ulogu u očuvanju zategnute kože, te na ovaj način održavate kožu sjajnom, zategnutom i bez strija. Herbafast Gentleman kapsule imaju dodatak đumbira koji poboljšava varenje i stimuliše metabolizam, a kakve benefite donose vlakna iz Herbafast Fibera možete pročitati OVDE.

 3. Navike za zdrav zivot

  Herbafast nije instant momenat. Mi stvaramo zdrave navike koje ćete primenjivati i nakon korišćenja naših proizvoda. Već je dobro poznato da bilo kakva brza dijeta ili brzo skidanje kilograma mogu da izazovu ozbiljne zdravstvene probleme, a pored toga verovatnoća da vam se kilogrami vrate jeste velika. Zato je naš cilj usmeren na duge staze: zdrava ishrana, fizička aktivnost i Herbafast. Jer mi želimo da zdrav način života ne bude obaveza za vas već da postane vaš stil života.

 4. Herbafast klub – skidanje kilograma uz druženje

  Želimo da se povežemo i da nas bude što više kako bismo uzajamno jedni drugima pomagali. Mi slušamo vaše želje sa ciljem da zajedno dođemo do najboljih rezultata! Zato budite slobodni da nam se javite u svakom momentu sa bilo kakvim pitanjem u vezi sa zdravim mršavljenjem, gubitkom kilograma ili možda sa pitanjem u vezi sa Herbafast proizvodima, naš tim stručnjaka vam stoji na raspolaganju i potrudiće se da vam da precizne odgovore. Zato zapratite našu facebook stranicu i naš instagram profil i postanite deo Herbafast zajednice.

10godina na tržištu
12Herbafast proizvoda
98% zadovoljnih korisnika
100% prirodno

Kratka istorija Herbafast proizvoda

2006

Herbafast-logoPrve Herbafast kapsule za mršavljenje sa kojima počinje koncept zdravog života i još lepšeg izgleda!

2008

Herbafast-advanced-logoPrva reformulacija kapsula za mrsavljenje dogadja se nakon 2 godine u vidu Herbafast advanced kapsula.

2011

Herbafast-ultimatum-logoSagorevač masti iz ljute paprike, capsaicin, postaje sastojak Herbafast kapsula.

2012

Herbafast-concept-logoHerbafast CONCEPT dolazi sa novom formulom koja sagoreva masti, ima antistresno dejstvo i čini da skidanje kilograma posatane lakše!

2012

Herbafast-coffee-logoUz Herbafast CONCEPT, družina postaje bogatija i za predstavnika jutarnje zavisnosti – kafe 🙂

2014

Herbafast-Fiber-logo2014. godine Herbafast dolazi u formi biljnih vlakana i prvi put se konzumira kao napitak za mrsavljenje koji se meša sa vodom.

2016

Herbafast-lady-logo-600

2016. godine Herbafast kapsule dobijaju i ime i prezime (Herbafast Lady) namenjen damama sa novim aktivnim sastojcima za najbolju tebe 😉

2016

Herbafast-lady-gentleman-600

Herbafast ne ostavlja dame same, i uz Herbafast lady lansira pravog gospodina Herbafast gentleman-a sa dodatnim sagorevačem masti i fokusom na salo na stomaku za jači pol.

2017

Potreba za komfornijom primenom proizvoda rezultirala je novim pakovanjem i jednostavnijim doziranjem biljnih vlakana u kesicama, koje su i zgodne za poneti.

2018

anastasija-raznatovic-herbafast-zdravo-mrsavljenje-iskustva-kraci Anastasija Ražnatović kao zaštitno lice brenda za sezonu 2018-2019

2019

Herbafast detoxInovacija u vidu podrške zdravom mršavljenju i eliminaciji viška tečnosti – limfna drenaža u kapsuli!

2020

Nova formulacija sa hromom, vitamina, mineralima, probiotikom i biljkama, za agresivniju borbu sa sagorevanjem masnoće i potrebom za slatkišima.

Iskustva korisnika

Šta su drugi rekli o nama?

Od kada korisim Herbafast, celulit mi se značajno smanjio. Uzimam ga već 6 mjeseci, izgubila sam 7 kg ali sam mnogo više izgubila u obimu. Jako sam zadovoljna i konačno sam počela više vode da pijem. A Herbafast lady mi je super, jer ga popijem ujutru i mirna sam cijeli dan.

Sanela 61 godine

Amina - 33 godine

Sve pohvale za herbafast lady koristim vas proizvod skoro mjesec dana i vrlo uspjesno sam izgubila 6. kilograma za nepunih mjesec dana samo se trebamo razumijeti nijedan proizvod sto se tice mrsavljena ne moze biti uspjesan da se previse jede i gubi kilaza moj slucaj sa herbafastom lady je vrlo uspjesan i prezadovoljna sam nemam apetit nema zelje za slatkisima i grickalicama samo upornost i malo volje sve ide lako uz herbafast lady pozdrav timu herbafasta

Maja