Sinergija sastojaka za tvoje najbolje ja!

Ne postoji magični sastojak, samo jedna supstanca koja utiče na sve komponente mršavljenja. Umesto toga, kombinacija odabranih sastojaka ciljano utiče na sve aspekte mršavljenja. Herbafast lady, sinergija sastojaka za tvoje najbolje ja.

U svim apotekama!

Herbafast® lady predstavlja sinergiju sastojaka koja izvlači na površinu Vaše najbolje ja!

Inovativna Herbafast® lady formula je jedini preparat na našem tržištu koji ciljano deluje na više nivoa snažno podstučući proces mršavljenja.

Da, moguće je! Uz Herbafast® lady mršavite zdravo, puni ste energije, osećate se bolje i živite duže!

PATENTIRANA FORMULA

Herbafast® lady kapsule sadrže posebno patentiranu kombinaciju probiotske kvasnice i snažnog antioksidansa (Saccharomyces boulardii + superoksid dismutaza (SOD)).

Kroz niz istraživanja i praksu potvrđeno je da ova patentirana formula napada gojaznost na ćelijskom nivou! Inovativna kombinacija suzbija glad i žudnju za slatkišima i brzom hranom, smanjujući telesnu težinu.

Superoksid dismutaza (SOD) predstavlja prvu liniju odbrane tela od najštetnijih slobodnih radikala koji utiču na pojavu gojaznosti. SOD ima moć da neutrališe milione molekula slobodnih kiseoničnih radikala, što ga čini značajno snažnijim i od koenzima Q10, vitamina E i vitamina A.  Zbog svog snažnog antioksidantnog dejstva i zaštitnog dejstva, SOD se stoga sa pravom naziva “enzim života“.

Posebna prednost superoksid dismutaze iz Herbafast® lady kapsula je, što je tehnološkim postupkom najnovije generacije dobijena iz prirodnog izvora maksimalne koncentracije, zbog čega ispoljava maksimalnu eliminaciju toksina iz tela.

PRIRODNI
SAGOREVAČ MASTI

Izuzetno moćna kombinacija dva prirodna sagorevača masti iz Herbafast® lady kapsula (ekstrakt kapsaicina i piperina) podstiče snažan termogeni efekt. Zahvaljujući ovom efektu, masno tkivo se brže troši oslobađajući toplotu.

Na taj način nagomilane masne naslage se eliminišu naročito sa kritičnih regija kao što su stomak, struk, bokovi i butine.  Prirodni sagorevači masti podstiču oslobađanje energije pa je efekat dvostruk: mršavimo a istovremeno imamo više energije i osećamo se moćno!

RAZBIJA
CELULIT

Suvi ekstrakt lista koprive iz Herbafast® lady kapsula pojačava izbacivanje viška vode koja se nalazi zarobljena u masnim naslagama i celulitu. Na ovaj način se omogućava i ubrzava lipoliza, proces razgradnje masnih naslaga i ubrzava eliminacija toksina iz organizma.

Detoksikacijom se gubi potkožno masno tkivo, eliminiše celulit i postiže bolji i mlađi izgled kože. Dodatno, ekstrakt koprive stimuliše rad jetre čime je čišćenje organizma još intenzivnije.

DODATAK CINKA ZA LEPU I ZATEGNUTU KOŽU

Tokom procesa mršavljenja jako je važno da vaša koža zadrži tonus i izgleda zategnuto i sjajno. Cink je neophodan za izgradnju proteina kolagena u finim strukturama kože koji joj daju elastičnost i čvrstinu. Zahvaljujući cinku sprečava se opuštanje kože i stvaranje strija– vaša koža postaje i ostaje elastična i zdrava.

Još jedan važan i nezaobilazan efekat cinka je stimnulisanje imuniteta , koji može biti naročito ugrožen restrikcijiskim dijetama i iscrpljivanjem.

Odrasli i deca satrija od 12 godina: 1 kapsula dnevno, pre jela.

Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu.

Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina.