NEDELJA VELIKIH POPUSTA

Da ostanemo zdravi i fit nikada nije bio jednostavan zadatak, a čini se da je ove godine to posebno težak izazov. Više stresa za mnoge znači više hrane i više kilograma u plusu, a da ne spominjemo i praznični period koji nam je “iza ćoška.” Zato, želimo da vam olakšamo i pomognemo da prevaziđete sve te izazove i ovu godinu završite tako da se osećate baš dobro u svojoj koži. Za vas smo kreirali tri posebna Herbafast paketa, na vama je da izaberete onaj po vašoj meri. Naravno, nismo zaboravili ni na popuste!

-20%

1x Herbafast Avantgarde
4x Herbafast Fiber

4.938 RSD

3.950 RSD

Trajanje paketa: 30 dana

Način korišćenja: Prvih 10 dana se koriste Avantgarde kapsule. Pije se jedna kapsula dnevno, najbolje ujutru ili popodne pola sata pre obroka.

Nakon toga, prelazi se na Herbafast Fiber kesice. Sadržaj se rastvara u čaši hladne vode i pije se odmah nakon rastvaranja pola sata pre ručka i pola sata pre večere. Nakon Fibera se pije još jedna čaša obične vode.

Dejstvo: Herbafast Avantgarde kapsule će zbog dodatka minerala hroma smanjiti želju za šećerom i regulisaće metabolizam šećera u krvi, dok će Herbafast Fiber zbog biljnih vlakana koje sadrži učiniti da se osećate sito u dužem vremenskom periodu. Pored toga Fiber će smanjiti prekomeran unos kalorija jer će vlakna u crevima delovati poput sunđera - upiće vodu i zarobiće

-25%

2x Detox
3x Avantagrde

6.752 RSD

5.065 RSD

Trajanje paketa: 40 dana

Način korišćenja: Prvo se radi faza Detoxa koja traje 10 dana. Piju se dve kapsule Herbafast Detoxa na dan uz povećan unos vode.

Nakon završene faze detoxa posle 10 dana, prelazi se na Avantgarde kapsule. Pije se jedna kapsula na dan, najbolje ujutru ili popodne pola sata pre obroka.

Dejstvo: Detox kapsule čiste organizam, izbacuju višak nagomilane vode i toksina zbog dodataka herbe rastavića, lista Java čaja, lista breze i ploda kleke. Avantgarde kapsule sadrže dodatak koprive koja sprečava dalje taloženje vode, a zajedno će podstaći smanjenje vidljivosti celulita.

-30%

3x lady
3x avantgarde

8.961 RSD

6.273 RSD

Trajanje paketa: 60 dana

Način korišćenja: Prvih 30 dana ujutru pola sata pre obroka pije se jedna kapsula Herbafast Lady, a sledećih 30 dana pola sata pre ručka pije se jedna kapsula Herbafast Avantgarde.

Savetuje se povećan unos vode u toku dana.

Dejstvo: Lady kapsule sadrže prirodne sagorevače masti (kapsaicin i piperin), a Avantgarde kapsule sadrže i đumbir i papriku koji dodatno ubrzavaju metabolizam i proces sagorevanja masnih naslaga.

  NAPOMENA: ZA NARUCIVANJE VAN SRBIJE KORISTITE OVAJ LINK

  Herbafast kapsule:

  Herbafast Avantgarde:

  Herbafast detox:

  Herbafast Lady:

  Herbafast Gentleman:

  Herbafast Fiber:

  Herbafast Fiber - Ukus Limuna:

  Herbafast Fiber - Ukus Jagode:

  Herbafast Fiber - Ukus Cokolade:

  Licni podaci

  Vaše ime (obavezno)

  Vaše prezime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Vaš Kontakt telefon (obavezno)

  Podaci za isporuku

  Ulica i broj (obavezno)

  Grad/Mesto (obavezno)

  Sprat/Stan

  Poštanski broj (obavezno)

  Da biste završili porudžbinu morate prihvatiti politiku privatnosti.

  Prihvatam politiku privatnosti

  Želim da dobijam popuste na email

  Spam sigurnost - Upišite odgovor tj rezultat: