Izjava o privatnosti / Izjava o odricanju odgovornosti

IZJAVA O PRIVATNOSTI


Herbafast.com (Proton System d.o.o.) obvezuje se štititi Vašu privatnost i omogućiti Vam najbolje moguće iskustvo korišćenja naše web stranice. Kako biste što kvalitetnije iskoristili vreme provedeno na našim stranicama, potrebne su nam odreðene lične informacije o Vama, koje će nam pomoći prilagoditi sadržaj Vašem ukusu i željama.

Molimo, pročitajte ovu izjavu kako biste razumeli kako se odnosimo prema Vašim ličnim podacima. Ova izjava se može menjati, pa preporučamo da je povremeno proverite.

Izjava o Privatnosti je dokument koji garantuje zaštitu privatnosti naših korisnika na Internetu. Stranicu Herbafast.com možete pregledavati besplatno i bez ikakve obveze da otkrijete svoj identitet ili ostavite bilo kakve lične podatke. Odlučite li iskoristiti neku od usluga koje nudimo (Pitanje, Chat, Poručivanje, Komentar), nužno je da nam ostavite lične podatke, kako bismo bili u mogućnosti da vam obezbedimo traženo. Tražimo samo informacije koje su nužne kako bismo što bolje realizovali vaš zahtev. (Kada se postavlja pitanje, potreban nam je kontakt za povratnu informaciju, kada je u pitanju poručivanje potrebni su nam podaci za brzu poštu…)

PRIKUPLJANJE INFORMACIJA

Herbafast.com (Proton System d.o.o.) traži Vaše lične podatke samo ako želite koristite neku od naših usluga.

Posetite li Herbafast.com stranicu, naš web provider automatski beleži podatke koju uključuju IP adresu Vašeg računara, vrstu pretraživača, ime domena, vreme posete, adresu web stranice s koje ste došli te sve informacije o stranicama koje posetite na našoj web lokaciji.
Ove podatke koristimo za statističke analize o korišćenju naših stranica, s ciljem da poboljšamo kvalitet.

Napomena: naš web provider ne beleži vašu e-mail adresu ili bilo koje druge podatke, koji bi se mogli iskoristiti za Vašu ličnu identifikaciju.

KORIŠĆENJE PRIKUPLJENIH INFORMACIJA

Vaše lične informacije se koriste:

  • Kako bismo mogli poslati poručene proizvode na željenu adresu
  • Kako bismo vam na željenu adresu poslali poklone, vaučere, pozivnice itd.
  • Kako bismo ih prosledili firmi koja radi usluge transporta. Direktnim kontaktom izbeći ćete sve eventualne dileme i nesporazume oko isporuke.
  • Kako bismo Vas povremeno obavještavali o promenama u našoj ponudi, posebnim pogodnostima, važnim promenama naše web stranice.
  • Prikupljene informacije neće se koristiti u svrhe koje nisu navedene u ovoj izjavi.

Herbafast.com (Proton System d.o.o.) neće prodavati, trgovati, iznajmljivati ili davati Vaše lične podatke trećoj strani, ukoliko to nije nužno za pružanje usluge. Ukoliko ne želite primati informacije o promenama na našim web stranicama, novosti o našoj ponudi i slične informacije, slobodno nas o tome obavestite. Vaše ime će biti izbrisano s naših lista, ubrzo po primanju vaše poruke.

Herbafast.com (Proton System d.o.o.) sme odati lične podatke klijenta:

  • Ako to zahteva sud
  • Ako je potrebno radi zaštite prava i vlasništva naših web stranica
  • Ako je potrebno radi zaštite lične sigurnosti naših korisnika ili javnosti.

SIGURNOST PRIKUPLJENIH INFORMACIJA

Herbafast.com (Proton System d.o.o.) posebno brine da su prikupljene informacije o korisnicima sigurne i zaštićene od gubitka, promena, nedozvoljenog pristupa i bilo koje vrste zloupotrebe.

GOOGLE ANALITIKA

Ova web stranica koristi Google Analytics za analizu korišćenja web stranice. Google Analytics upotrebljava kolačiće za prikupljanje standardnih podataka internetskih zapisnika i posetilaca ili podataka u anonimnom obliku. Informacije koje generira kolačić o vašoj upotrebi web stranice (uključujući IP adresu) prenose se Google-u. Informacije se zatim koriste za procenu korišćenja web stranice posetioca i za prikupljanje statističkih izveštaja o aktivnostima na web stranici herbafast.com.

Googleova pravila o privatnosti dostupna su na adresi: https://www.google.com/policies/privacy/

PRIKAZIVAČKI OGLAS (REMARKETING)

Ova web stranica implementira i može upotrebljavati Google Display oglas kako bi odražavala Vaše interese na webu (remarketing). Kako biste odredili svoje interese, Google će pratiti Vaše ponašanje na webu pomoću kolačića.

Možete pregledati, brisati ili dodati kategorije interesa sa svojim preglednikom pomoću Googleovog menadžera preporučenih oglasa, dostupnih na: https://adssettings.google.com/authenticated. Međutim, ovaj mehanizam za isključivanje upotrebljava kolačić, a ako izbrišete kolačiće iz Vašeg browser-a, mehanizam za isključivanje neće biti održavan. Kako bi se mehanizam održao u odnosu na određeni browser, trebali biste upotrebljavati Googleov browser.

CRAZYEGG WEB ANALITIČKA USLUGA

Ovaj web-software upotrebljava skup aktivnost koje radite na našoj webstranici a u svrhe boljeg razumevanja korisničkog iskustva na našem sajtu i unapredjenja istog. Usluga može beležiti klikove mišem, pokrete miša, aktivnost pomicanja, kao i bilo koji tekst koji upisujete, osim teksta u polju za poručivanje. CrazyEgg ne prikuplja podatke koji identifikuju lične podatke.

Možete odabrati onemogućiti uslugu na https://www.crazyegg.com/opt-out.

KAKO ĆEMO VAS KONTAKTIRATI?

Proces isporuke, kao i sva pitanja ili problemi, rešavaće se putem kontakata koje ste nam dali (e-mail, telefon, livechat).

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI

Informacije na ovoj stranici su isključivo informativne prirode. Iako je sadržaj web stranice Herbafast.com ažuriran i tačan, ne dajemo izjave ili garante o potpunosti, tačnosti, pouzdanosti ili dostupnosti sadržaja na web stranici koji se odnose na informacije, proizvode, usluge, grafiku. Bilo kakvo oslanjanje na informacije na web stranici je strogo na vlastiti rizik.

Ni u kojem slučaju Herbafast.com ne snosi odgovornost za bilo kakav gubitak ili nezadovoljstvo, koji mogu nastati kao rezultat nečega što je pročitano na našoj stranici ili se moglo iz sadržaja našeg sajta zaključiti.

Putem ove web stranice možete se povezati na druge web stranice koje nisu pod kontrolom Herbfast.com. Mi nemamo kontrolu nad prirodom, sadržajem, tačnošću i dostupnošću tih lokacija. Postojanje takvih veza (“linkova”) ne znači nužno i saglasnost sa sadržajem ili mišljenjima izraženim unutar njih.

ISKUSTVA KORISNIKA

Iako se uvek trudimo i ulažemo najveće napore da osiguramo tačnost, potpunost, pouzdanost, ažurnost i iskoristivost informacija koje nam šalju kosrisnici naših proizvoda, na stranicama Iskustava Korisnika su predstavljeni njihovi pojedinačni slučajevi koje smo prikupili putem telefona, socijalnih mreža, pošte i e-maila, te one nisu garant za uspeh koji je dokazan i rađen u nadgledanim i kontrolisanim uslovima.

Koliko god nam vreme dozvoljava trudićemo se da budemo dostpuni našim korisnicima za sve savete u bezi sa korišćenjem naših proizvoda ali ne možemo garantovati uspeh.

POVRAT NOVCA

Kako nemamo način praćenja naših korisnika, odričemo se odgovornosti i ne prihvatamo povrat novca za poručene prozivode ako je u pitanju nezadovoljstvo ispunjena očekivanja (tj. povrat novca i parcijalni povrat novca se može prihvatiti samo kada je problem u samoj isporuci, kašnjenju u isporuci, neadekvatnom opisu samog proizvoda ili grešci pri pakovanju. (Ovo se odnosi i na porudžbine iz inostranstva putem PayPal-a i na kupce iz Srbije koji plaćaju pouzećem).

BLOG

Sav sadržaj iz BLOG sekcije može biti inspirisan sadržajima sa weba koji nisu u našoj nadležnosti, i tako sav sadržaj koji se nalazi na ovim stranicama je samo naš savet i mišljenje naših stručnjaka koje ostavljamo posetiocu na proceni da li će primenjivati. Odričemo se odgovornosti o tačnosti podataka na ovim stranama.

Unutar svojih mogućnosti Herbafast ulaže svaki napor u održavanju ove stranice. Međutim, Herbafast neće biti odgovoran za nedostupnost web sadržaja zbog tehničkih problema izvan naše kontrole.

PROMJENE IZJAVE O PRIVATNOSTI

Izjava o Privatnosti i Izjava o Odricanju odgovornosti podložni su promenama. Sve promene bit će zabeležene ovde, kao i u Izjavi o odricanju od odgovornosti, tako da posetioci naših stranica uvek znaju koje informacije prikupljamo, kako ih koristimo i u kojim okolnostima ih delimo s trećom stranom.