MOJ POPUST - KUPUJ SA NAMA I UŠTEDI

Herbafast Tim je odlučio da vam ne kaže samo “hvala na poverenju” već želimo da to poverenje nagradimo. Svi postojeći ali i oni novi kupci imaće pravo da ostvare dodatan popust kupovinom preko našeg sajta.

TABELA POPUSTA

1-25 bodova = 5%
26-50 bodova = 8%
51-100 bodova = 10%
101+ bodova = 12%

MOJ POPUST POEN

Već prilikom prve kupovine automatski postajete naš član. Što znači da ostvarujete pravo da prilikom svake sledeće kupovine dobijete popust.

Kada postanete naš član za svakih 100 dinara porudžbine stičete pravo na jedan moj popust poen.

Već prvi moj popust poen vam donosi 5% popusta, a maksimalno možete ostvariti 12% popusta po porudžbini.

U tabeli možete pogledati koliko popusta ostvarujete sa određenim brojem bodova. (Kada pređete 100 bodova najbolje je odmah i da iskoristite taj maksimalan popust)

ISKORISTI ODMAH ILI SAKUPLJAJ

Izbor je tvoj. Pri svakoj porudžbini možete iskoristiti trenutnui popust (ako imate mogućnost) ili sačekati da dođete do višeg nivoa popusta sakupljanjem popust poena kako bi on bio veći. Sve što je potrebno da uradite jeste da pri kupovini kada poželite popust štiklirate polje „Koristim trenutni popust.“ Kada iskoristite popust resetuje se broj trenutkih bodova i dodaju se samo oni koje ste ostvarili poslednjom kupovinom.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte na: +381 (011) 20 70 807

Voliš popuste? Želiš sveže vesti iz sveta uspešnih i zdravih?

Prijavi se na Herbafast zdravu newsletter listu i do par puta nedeljno će na tvoju email adresu stizati zanimljive vesti iz sveta zdravog života i mršavljenja. Šaljemo i poklone, popuste i akcije ;)

Tvoje informacije neće biti zloupotrebljene niti dalje prosledjivane