PORUČIVANJE IZ MAKEDONIJE

GRATIS Anticelulit krema

Aкција:

  • Ако нарачате 1 добивате 1 гратис  +  Herbafast антицелулитна крема гратис
    Се’ ова за само 527 ден.!

Нарачајте со пополнување на формуларот подолу и ние ќе Ви испорачаме во најкраток можен рок на домашна адреса.

Плаќањето се врши по превземањето на пакетот.

Трошоци за испорака:

Скопје: 70 ден.
Македонија: 180 ден.

Што сакате да нарачате?

Доколку нарачате 3 или повеќе Herbafast Fiber, автоматски ќе ја пресметаме цената на пакетот. (1 кутија 527 ден., 3 кутии 1425 ден.)

2 кутија + антицелулитна крема гратис – 20 дена:527 ден

6 кутии – 30 дена:1425 ден

Herbafast Fiber - Вкус на лимон:

Herbafast Fiber - Вкус на јагода:

Лични податоци

Вашето име (задолжително)

Вашето презиме (задолжително)

Вашиот е-mail (задолжително)

Вашиот телефонски број за контакт (задолжително)

Податоци за испорака

Улица и број (задолжително)

Град/Населено место (задолжително)

Кат/Стан

Поштенски број (задолжително)

Сакам да добивам попустите на е-маил