Akcija

BEAUTY & SLIM PAKET

4,373.00 RSD

Tvoj rezultat te čeka ovde

Kreirali smo kombinaciju Herbafast proizvoda za MAKSIMALAN rezultat. Ova kombinacija odgovara svakome ko želi da se reši viška kilograma i upornog efekta „narandžine kore“. Ovaj paket je takođe i za sve one koji žele da smanje prekomeran unos kalorija, zategnu se i ne odlažu više svoj rezultat za SUTRA.

Herbafast Beauty & Slim paket sadrži sledeće proizvode:
1x Herbafast Detox
1x Herbafast Lady
1x Herbafast Avantgarde
2x Herbafast Fiber
+ GRATIS lični plan ishrane

Šifra proizvoda: 11061 Kategorija:
PRVIH 10 DANA

ZA DOBAR START

Prvih 10 dana, primenjuje se Herbafast Detox, jedna tableta ujutru, uz povećani unos vode. Detox doprinosi eliminaciji toksina i nagomilane vode iz organizma, a pored toga smanjuje vidljivost efekta „narandžine kore“.

 
DRUGIH 10 DANA

ZNAM DA MOGU

Drugih 10 dana, primenjuju se Herbafast Lady i Herbafast Fiber, lady ujutru pola sata pre jela, a Fiber razmutiti u čaši vode, pola sata pre ručka ili večere u odnosu na to koji vam je obrok obilniji. Herbafast Lady ubrzava metabolizam i sagoreva masnoće sa kritičnih regija.

TREĆIH 10 DANA

NE ODUSTAJEM

Trećih 10 dana, primenjuje se Herbafast Avantgarde i Fiber: Avantgarde ujutru pre jela, a Fiber razmutiti u čaši vode, pola sata pre ručka ili večere u odnosu na to koji je vam je  obrok obilniji. Pored sastojaka koji utiču na sagorevanje masti, Herbafast Avantgarde sadrži i HROM, neophodan za regulaciju šećera u krvi i smanjenje želje za slatkišima.

*KORISTI SE PREMA UPUTSTVU U KOMBINACIJI SA LADY I ANVANTGARDE KAPSULAMA

IMAM PODRŠKU

U Herbafast Fiberu se nalaze biljna vlakna koja prave gelastu strukturu i zauzimaju prostor u želucu, pa je potreba za hranom manja, a pored toga poput sunđera upijaju masti i izbacuju ih iz organizma.
PRONAĐI QR KOD U PORUČENOM HERBAFAST BEAUTY&SLIM PAKETU ZA ZDRAVO MRŠAVLJENJE!

KAKO DO LIČNOG PLANA ISHRANE?

Skeniraj QR kod i prati dalje korake na našem sajtu! Na osnovu tvojih odgovora nutricionista Ana Todorović će pripremiti lični 10-odnevni plan ishrane, koji ćeš koristiti u sve tri faze Herbafast zdravog mršavljenja.

 

Plan ishrane ćemo poslati na tvoju e-mail adresu u narednih 48 sati, kako bi odmah krenula na put ka ostvarenju svog cilja.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „BEAUTY & SLIM PAKET“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa