Akcija

HEALTH & BEAUTY PAKET

4,373.00 RSD

Tvoj rezultat te čeka ovde

Ovaj promo box je namenjen tebi koja, ne samo da želiš da izgubiš kilograme, već želiš uvek da budeš negovana i sređena. Pored Herbafast preparata i personalizovanog plana ishrane, poklanjamo ti mini Beauty poklon set koji sadrži Herbafast zeleni peškirić za lice, ogledalce i turpiju za nokte.
Budi ISTRAJNIJA i zasijaj iznutra i spolja!

Herbafast Health & Beauty paket sadrži sledeće proizvode:
1x Herbafast Detox
1x Herbafast Lady
2x Herbafast Fiber
+ GRATIS 1x Herbafast Avantgarde
+ GRATIS lični plan ishrane
+ MINI BEAUTY POKLON SET

Šifra proizvoda: 11574 Kategorija:

PAKET SADRŽI

Prvih 10 dana, primenjuje se Herbafast Detox, jedna tableta ujutru, uz povećani unos vode. Detox doprinosi eliminaciji toksina i nagomilane vode iz organizma, a pored toga smanjuje vidljivost efekta „narandžine kore“.

Drugih 10 dana, primenjuju se Herbafast Lady i Herbafast Fiber, lady ujutru pola sata pre jela, a Fiber razmutiti u čaši vode, pola sata pre ručka ili večere u odnosu na to koji vam je obrok obilniji. Herbafast Lady ubrzava metabolizam i sagoreva masnoće sa kritičnih regija.

Trećih 10 dana, primenjuje se Herbafast Avantgarde i Fiber: Avantgarde ujutru pre jela, a Fiber razmutiti u čaši vode, pola sata pre ručka ili večere u odnosu na to koji je vam je  obrok obilniji. Pored sastojaka koji utiču na sagorevanje masti, Herbafast Avantgarde sadrži i HROM, neophodan za regulaciju šećera u krvi i smanjenje želje za slatkišima.

U Herbafast Fiberu se nalaze biljna vlakna koja prave gelastu strukturu i zauzimaju prostor u želucu, pa je potreba za hranom manja, a pored toga poput sunđera upijaju masti i izbacuju ih iz organizma.

 

**koristi se prema uputstvu u kombinaciji sa lady I anvantgarde kapsulama

BEAUTY SET

PLAN ISHRANE

PRONAĐI QR KOD U MESEČNOM HERBAFAST HEALTH & BEAUTY PAKETU ZA ZDRAVO MRŠAVLJENJE

KAKO DO LIČNOG PLANA ISHRANE?

Skeniraj QR kod i prati dalje korake na našem sajtu! Na osnovu tvojih odgovora nutricionista Ana Todorović će pripremiti lični 10-odnevni plan ishrane, koji ćeš koristiti u sve tri faze Herbafast zdravog mršavljenja.

 

Plan ishrane ćemo poslati na tvoju e-mail adresu u narednih 48 sati, kako bi odmah krenula na put ka ostvarenju svog cilja.

Letnji Herbafast Health & BEAUTY promo box + gratis Avantgarde + gratis lični plan ishrane + poklon

Ovaj komplet je tvoj ključ za postizanje savršene ravnoteže između lepote i zdravlja. Sa letnjim Herbafast Health&Beauty promo box, dobijaš sve što ti je potrebno za transformaciju i održavanje vitke figure. Uz efikasne Herbafast preparate koji će ti pomoći u sagorevanju masti, dobićeš i ekskluzivne Herbafast Avantgarde kapsule koje će ti pomoći da naglasiš svoju prirodnu lepotu. A uz personalizovani plan ishrane prilagođen tvojim potrebama, svaki zalogaj postaje deo tvog puta ka izvrsnosti.

 

Ovo je tvoja prilika da sebi priuštiš vrhunsku negu, osećaj zadovoljstva i samopouzdanje koje dolazi sa postizanjem svojih ciljeva. Ne čekaj više! Preuzmi kontrolu nad svojim telom i stvori sopstvenu priču o lepoti i mršavljenju. Poruči Letnji Herbafast Health&Beauty promo box danas i pripremi se da zablistaš! 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „HEALTH & BEAUTY PAKET“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa