Akcija

HEALTH & SUMMER PAKET

4,373.00 RSD

Da li se želiš da se rešiš viška kilograma i pripremiš za plažu? Ako je tvoj odgovor “DA!”, onda je ovaj promo box baš za tebe! Pored Herbafast proizvoda i personalizovanog plana ishrane, Herbafast ti poklanja mini Summer poklon set koji sadrži zeleni peškirić za lice, naočare za sunce i jastuče za plažu.
Budi ISTRAJNIJA i opremi se na vreme neophodnim rekvizitima za savršen dan na plaži!

Health & Summer paket sadrži sledeće proizvode:
1x Herbafast Detox
1x Herbafast Lady
2x Herbafast Fiber
+ GRATIS 1x Herbafast Avantgarde
+ GRATIS lični plan ishrane
+ MINI SUMMER SET

Šifra proizvoda: 11573 Kategorija:

PAKET SADRŽI

Prvih 10 dana, primenjuje se Herbafast Detox, jedna tableta ujutru, uz povećani unos vode. Detox doprinosi eliminaciji toksina i nagomilane vode iz organizma, a pored toga smanjuje vidljivost efekta „narandžine kore“.

Drugih 10 dana, primenjuju se Herbafast Lady i Herbafast Fiber, lady ujutru pola sata pre jela, a Fiber razmutiti u čaši vode, pola sata pre ručka ili večere u odnosu na to koji vam je obrok obilniji. Herbafast Lady ubrzava metabolizam i sagoreva masnoće sa kritičnih regija.

Trećih 10 dana, primenjuje se Herbafast Avantgarde i Fiber: Avantgarde ujutru pre jela, a Fiber razmutiti u čaši vode, pola sata pre ručka ili večere u odnosu na to koji je vam je  obrok obilniji. Pored sastojaka koji utiču na sagorevanje masti, Herbafast Avantgarde sadrži i HROM, neophodan za regulaciju šećera u krvi i smanjenje želje za slatkišima.

U Herbafast Fiberu se nalaze biljna vlakna koja prave gelastu strukturu i zauzimaju prostor u želucu, pa je potreba za hranom manja, a pored toga poput sunđera upijaju masti i izbacuju ih iz organizma.

 

**koristi se prema uputstvu u kombinaciji sa lady I anvantgarde kapsulama

MINI SUMMER SET

PLAN ISHRANE

PRONAĐI QR KOD U MESEČNOM HERBAFAST HEALTH & BEAUTY PAKETU ZA ZDRAVO MRŠAVLJENJE

KAKO DO LIČNOG PLANA ISHRANE?

Skeniraj QR kod i prati dalje korake na našem sajtu! Na osnovu tvojih odgovora nutricionista Ana Todorović će pripremiti lični 10-odnevni plan ishrane, koji ćeš koristiti u sve tri faze Herbafast zdravog mršavljenja.

 

Plan ishrane ćemo poslati na tvoju e-mail adresu u narednih 48 sati, kako bi odmah krenula na put ka ostvarenju svog cilja.

Letnji Herbafast Health & Summer promo box + gratis Avantgarde + gratis lični plan ishrane
+ poklon

Pored prirodnih Herbafast proizvoda i personalizovanog
plana ishrane, Herbafast ti poklanja mini Summer poklon set sa neodoljivim dodacima za savršeno letnje iskustvo. Uživaj u svežini sa Herbafast peškirićem za lice koji će ti doneti trenutke relaksacije i hidratacije tokom sunčanih dana, zaštiti se i izgledaj atraktivno sa modernim naočarima za sunce, a kada želiš da se opustiš na plaži, neka ti Herbafast jastuče bude udobna podrška.

 

Ovo je tvoja prilika da oblikuješ svoje telo, izgubiš kilograme i zablistaš punim sjajem na plaži. Sa letnjim Herbafast Health&Summer promo box-om, tvoje leto postaje nezaboravno iskustvo. Ne čekaj više! Poruči ovaj fantastičan promo box danas i pripremi se da izgledaš i osećaš se spektakularno tokom svakog letnjeg trenutka. Budi ISTRAJNIJA u svojoj želji za mršavljenjem, osnaži svoje telo i istovremeno uživaj u čarima leta!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „HEALTH & SUMMER PAKET“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa