Najčešća pitanja

Ako imate pitanje za nas kliknite OVDE.

Herbafast Fiber napitak za mršavljenje NIJE zamena za obrok. Herbafast Fiber je napitak na bazi biljnih vlakana koji se uzima izmedju obroka.

Uz pravilno i dosledno korišćenje anticelulit tretmana Herba-redux complex svakako ćete redukovati celulit na guzi i nogama. Bitno je da kremu koristite svakodnevno, a prvi efekt videćete već nakon 15 dana upotrebe.

Herbafast Fiber se koristi 2 puta dnevno (2 napitka dnevno).
Jedan napitak se pravi tako što u 2dl vode sipamo 2 merice Herbafast Fibera i dobro promešamo.
(preporuka je da se prva 3 dana umesto 2 merice stavi 1 merica na 2 dl vode)
Odmah nakon toga ispiti spremljen napitak i još jednu čašu vode. Konzumirati pola sata pre obroka.

Svakako! Iako je celulit mnogo izraženiji i češće se javlja kod žena, postoje određeni muškarci koji takođe imaju ovaj problem. Herbafast Herba-plus anticelulit krema je sigurna za upotrebu i za muškarce i za žene podjednako, a način korišćenja je identičan.

Herbafast Fiber Jagoda, Herbafast Fiber Limun i Herbafast Fiber Čokolada su apsolutno isti što se tiče delotvornosti. Jedino u čemu se razlikuju jeste ukus. Moguće je i dnevno kominobati ukuse (ujutru jedan a uveče drugi ukus).

S obzirom da je Herbafast Fiber potpuno prirodan preparat, baziran na biljnim vlaknima mogu ga koristiti deca od školskog udrasta pa naviše (6+ god).

Nema neželjenih efekata ni kontraindikacija.

Tretirane oblasti će ostati bez celulita ukoliko nastavite sa zdravom prehranom i vežbama.

Svojstvo biljnih vlakana jeste da bubre u dodiru sa vodom i taj proces se dešava veoma brzo.
Herbafast Fiber kao proizvod bogat vlaknima se ponaša isto, te se nemojte iznenaditi ako se napitak nakon nekoliko minuta (ako se ne popije) pretvori u želatinastu masu. To je očekivano i treba da se dogodi.

Preporuka: Napitak popijte odmah nakon pravljenja (u narednih 60-ak sekundi) ili mešajte dok ne popijete čitav napitak. Gelirani sastav ima ista svojstva i delovaće isto kao i napitak, samo se menja način konzumacije.

Herbafast Fiber ima prebiotska svojstva. Ovo znači da ne treba da Vas zabrine ako Vam se u prvih par dana korišćenja (3-5 dana) javi osećaj nadutosti u stomaku ili „ubrzan rad creva“.

Preporuka: Prva 3 dana napitak pravite tako što ćete umesto 2 merice na 2dl vode sipati polovinu, odnosno jednu mericu.

Biljna vlakna su po svom svojstvu nesvarljiva te se u potpunosti izbacuju iz organizma. Ona za sebe vezuju nesvarni deo hrane u crevima. Time se smanjuje vreme zadržavanja ostataka hrane u crevima, a samim tim i zadržavanje štetnih materija. Vlakna iz Herbafast Fibera se ponašaju poput sunđera koji upija toksine i druge štetne materije i izbacuje ih iz organizma. Herbafast Fiber poboljšava probavu i podstiče redovno pražnjenje creva.

Ako niste pronašli odgovor na Vaše pitanje ovde, ne oklevajte da kontaktirate naše stručnjake.

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Vaše Pitanje

Spam provera - upišite rezultat: