Herbafast-najcesca-pitanja-o-mrsavljenju

Ako imate pitanje za nas kliknite OVDE.

Herbafast Fiber napitak za mršavljenje NIJE zamena za obrok. Herbafast Fiber je napitak na bazi biljnih vlakana koji se uzima između obroka.

Herbafast Fiber se koristi 2 puta dnevno (2 napitka dnevno).

Jedan napitak se pravi tako što u 2dl vode sipamo sadržaj jedne kesice Herbafast Fibera i dobro promešamo. Odmah nakon toga ispiti spremljen napitak i još jednu čašu vode. Konzumirati pola sata pre obroka.

Herbafast Fiber jagoda, Herbafast Fiber limun i Herbafast Fiber čokolada su apsolutno isti što se tiče delotvornosti. Jedino u čemu se razlikuju jeste ukus. Moguće je i dnevno kombinobati ukuse (popodne jedan, a uveče drugi ukus).

S obzirom da je Herbafast Fiber potpuno prirodan preparat, baziran na biljnim vlaknima mogu ga koristiti deca od školskog uzrasta pa naviše (6+ god).

Nema neželjenih efekata ni kontraindikacija.

Jedna kutija Herbafast Lady kapsula sadrži 10 kapsula (što je dovoljno za 10 dana, jer se pije jedna kapsula dnevno), dok jedna kutija Herbafast fibera sadrži 10 kesica (što je dovoljno za 5 dana, jer se piju dve kesice dnevno)

Herbafast kapsule se piju JEDNOM dnevno. Najbolje bi bilo da kapsulu popijete ujutru, pre ili uz doručak uz veliku čašu vode ili čaja.

U pitanju su dva potpuno različita prirodna preparata sa istom namenom – redukcija telesne mase. Sastav, kao i način delovanja ovih preparata je različit.

 

Herbafast® lady kapsule sadrže patentiranu kombinaciju probiotske kvasnice i snažnog antioksidansa (superoksid dismutaza (SOD)) koji zajedničkim delovanjem smanjuju osećaj gladi.

Uz to, Herbafast lady sadrži dva prirodna sagorevača masti (ekstrakt kapsaicina i piperina) koji podstiču termogeni efekt. Zahvaljujući ovom efektu masno tkivo se brže troši.

Suvi ekstrakt lista koprive iz Herbafast® lady kapsula pojačava izbacivanje viška vode koja se nalazi zarobljena u masnim naslagama i celulitu.

 

Herbafast fiber se rastvara u hladnoj vodi, kao napitak. Odmah po rastvaranju se popije jer vlakna imaju veliki kapacitet za vezivanje vode, te vrlo brzo bubre i pretvaraju se u gel.

Herbafast fiber sadrži u sebi vlakna glukomanan i nutriozu koje daju osećaj sitosti, pa na ovaj način smanjuju apetit, smanjuju resorpciju masti i šećera iz hrane i poboljšavaju varenje.

Efekat vlakana iz Herbafast fibera je klinički potvrđen i odobren od EFSA.

Da, žene mogu da popiju i Herbafast Gentleman kapsule, jer je aktivni sastojak isti kao i u Herbafast Lady kapuslama.

Svojstvo biljnih vlakana jeste da bubre u dodiru sa vodom i taj proces se dešava veoma brzo.

Herbafast Fiber kao proizvod bogat vlaknima se ponaša isto, te se nemojte iznenaditi ako se napitak nakon nekoliko minuta (ako se ne popije) pretvori u želatinastu masu. To je očekivano i treba da se dogodi.

Preporuka: Napitak popijte odmah nakon pravljenja (u narednih 60 sekundi) ili mešajte dok ne popijete čitav napitak. Gelirani sastav ima ista svojstva i delovaće isto kao i napitak, samo se menja način konzumacije.

Herbafast Fiber ima prebiotska svojstva. Ovo znači da ne treba da vas zabrine ako vam se u prvih nekoliko dana korišćenja (3-5 dana) javi osećaj nadutosti u stomaku ili „ubrzan rad creva“.

Biljna vlakna su po svom svojstvu nesvarljiva te se u potpunosti izbacuju iz organizma. Ona za sebe vezuju nesvarni deo hrane u crevima. Time se smanjuje vreme zadržavanja ostataka hrane u crevima, a samim tim i zadržavanje štetnih materija.

Vlakna iz Herbafast Fibera se ponašaju poput sunđera koji upija toksine i druge štetne materije i izbacuje ih iz organizma. Herbafast Fiber poboljšava probavu i podstiče redovno pražnjenje creva.

Herbafast proizvodi nisu testirani na trudnicama i dojiljama ali do sada nismo imali negativna iskustva. Radi predostrožnosti, pre upotrebe, najbolje bi bilo da se posavetujete sa svojim lekarom.

Prema iskustvima naših korisnika, potrebno je minimum mesec dana korišćenja izabranog Herbafast proizvoda kako bi se prvi rezultati pokazali.

Herbafast kapsule i Herbafast Fiber napitak se mogu kombinovati. Ova dva preparata rade po različitim mehanizmima te za maksimalan efekat i preporučujemo njihovu kombinaciju.

Prema savetu naše nutricionistkinje dr Nele Solar, idealna kombinacija za maksimalni efekat predstavlja kombinaciju Herbafast kapsula sa Herbafast fiber napitkom. Preporuka je da se kapsula pije ujutru, a da se Herbafast Fiber napitak pije pola sata pre ručka i pola sata pre večere.

Pored toga, preporuka je da se pridržavate i zdravog režima ishrane i da ste fizički aktivni kako biste do rezultata došli što brže. Kako bismo vam omogućili maksimalne rezultate, za vas smo otvorili i Herbafast akademiju (prvu online akademiju za zdravo mršavljenje) koja svojim članovima uz izabrani paket donosi besplatan mesečni plan ishrane i besplatan mesečni plan vežbanja. Više o Herbafast Akademiji možete pronaći OVDE.

Kako je svaki organizam različit i za sebe tako su i iskustva naših korisnika dugačija. Neki od naših korisnika su izgubili od 3 do 5 kg za mesec dana, dok su neki izgibili i do 8 kilograma za mesec dana. Pored toga rezultat zavisi i od toga koliko pazite na ishranu i koliko ste fizički aktivni.

Herbafast proizvode možete poručiti iz inostranstva, plaćanje se vrši putem Pay Pal sigurnosnog sistema, a dostavu možete očekivati do 20 radnih dana od dana uplate.

Dostava za teritoriju Srbije se ne naplaćuje, dok se dostava za porudžbine za inostranstvo naplaćuje 9,87e.

Herbafast prizvode možete poručiti putem našeg sajta.

A možete ih pronaći i u apotekama ili drogerijama.

Herbafast se već preko 10 godina bori sa problemom viška kilograma i veoma smo uspešni u tome.
Jako vodimo računa o sastojcima i načinu delovanja i svi naši proizvodi su na biljnoj bazi i rade tako da postepeno skidaju kilograme kako bi se napravile navike i kako bismo prirodno došli do idealne linije.
A to svakako isključuje JOJO efekat, tj nagli povraćaj kilograma nakon koršićenja.

Ako niste pronašli odgovor na Vaše pitanje ovde, ne oklevajte da kontaktirate naše stručnjake.

Vaše ime (obavezno)

Vaš e-mail (obavezno)

Naslov poruke (obavezno)

Vaša poruka

Prihvatam politiku privatnosti

Voliš popuste? Želiš sveže vesti iz sveta uspešnih i zdravih?

Prijavi se na Herbafast zdravu newsletter listu i do par puta nedeljno će na tvoju email adresu stizati zanimljive vesti iz sveta zdravog života i mršavljenja. Šaljemo i poklone, popuste i akcije ;)

Tvoje informacije neće biti zloupotrebljene niti dalje prosledjivane