NAJČEŠĆA PITANJA

Herbafast Fiber napitak za mršavljenje NIJE zamena za obrok. Herbafast Fiber je napitak na bazi biljnih vlakana koji se uzima između obroka.

Herbafast Fiber se koristi 2 puta dnevno (2 napitka dnevno).

Jedan napitak se pravi tako što u 2dl vode sipamo sadržaj jedne kesice Herbafast Fibera i dobro promešamo. Odmah nakon toga ispiti spremljen napitak i još jednu čašu vode. Konzumirati pola sata pre obroka.

Herbafast Fiber jagoda, Herbafast Fiber limun i Herbafast Fiber čokolada su apsolutno isti što se tiče delotvornosti. Jedino u čemu se razlikuju jeste ukus. Moguće je i dnevno kombinobati ukuse (popodne jedan, a uveče drugi ukus).

 

S obzirom da je Herbafast Fiber potpuno prirodan preparat, baziran na biljnim vlaknima mogu ga koristiti deca od školskog uzrasta pa naviše (12+ god).

 

Nema neželjenih efekata ni kontraindikacija.

 

Jedna kutija Herbafast Lady kapsula sadrži 10 kapsula (što je dovoljno za 10 dana, jer se pije jedna kapsula dnevno), dok jedna kutija Herbafast fibera sadrži 10 kesica (što je dovoljno za 5 dana, jer se piju dve kesice dnevno)

 

Herbafast kapsule se piju JEDNOM dnevno. Najbolje bi bilo da kapsulu popijete ujutru, pre ili uz doručak uz veliku čašu vode ili čaja.

 

U pitanju su dva potpuno različita prirodna preparata sa istom namenom – redukcija telesne mase. Sastav, kao i način delovanja ovih preparata je različit.

Herbafast® Lady kapsule sadrže patentiranu kombinaciju probiotske kvasnice i snažnog antioksidansa (superoksid dismutaza (SOD)) koji zajedničkim delovanjem smanjuju osećaj gladi.

Uz to, Herbafast® Lady sadrži dva prirodna sagorevača masti (ekstrakt kapsaicina i piperina) koji podstiču termogeni efekt. Zahvaljujući ovom efektu masno tkivo se brže troši.

Suvi ekstrakt lista koprive iz Herbafast® Lady kapsula pojačava izbacivanje viška vode koja se nalazi zarobljena u masnim naslagama i celulitu.

Herbafast® Fiber se rastvara u hladnoj vodi, kao napitak. Odmah po rastvaranju se popije jer vlakna imaju veliki kapacitet za vezivanje vode, te vrlo brzo bubre i pretvaraju se u gel.

Herbafast® Fiber sadrži u sebi vlakna glukomanan i nutriozu koje daju osećaj sitosti, pa na ovaj način smanjuju apetit, resorpciju masti i šećera iz hrane i poboljšavaju varenje.

Efekat vlakana iz Herbafast® Fibera je klinički potvrđen i odobren od EFSA.

Da, žene mogu da popiju i Herbafast Gentleman kapsule, jer je aktivni sastojak isti kao i u Herbafast Lady kapuslama.

 

Svojstvo biljnih vlakana jeste da bubre u dodiru sa vodom i taj proces se dešava veoma brzo.

Herbafast Fiber kao proizvod bogat vlaknima se ponaša isto, te se nemojte iznenaditi ako se napitak nakon nekoliko minuta (ako se ne popije) pretvori u želatinastu masu. To je očekivano i treba da se dogodi.

Preporuka: Napitak popijte odmah nakon pravljenja (u narednih 60 sekundi) ili mešajte dok ne popijete čitav napitak. Gelirani sastav ima ista svojstva i delovaće isto kao i napitak, samo se menja način konzumacije.

Herbafast Fiber ima prebiotska svojstva. Ovo znači da ne treba da vas zabrine ako vam se u prvih nekoliko dana korišćenja (3-5 dana) javi osećaj nadutosti u stomaku ili „ubrzan rad creva“.

 

Biljna vlakna su po svom svojstvu nesvarljiva te se u potpunosti izbacuju iz organizma. Ona za sebe vezuju nesvareni deo hrane u crevima. Time se smanjuje vreme zadržavanja ostataka hrane u crevima, a samim tim i zadržavanje štetnih materija.

Vlakna iz Herbafast Fibera se ponašaju poput sunđera koji upija toksine i druge štetne materije i izbacuje ih iz organizma. Herbafast Fiber poboljšava probavu i podstiče redovno pražnjenje creva.

Herbafast proizvodi nisu testirani na trudnicama i dojiljama, ali do sada nismo imali negativna iskustva. Radi predostrožnosti, pre upotrebe, najbolje bi bilo da se posavetujete sa svojim lekarom.

 

Prema iskustvima naših korisnika, potrebno je minimum mesec dana korišćenja izabranog Herbafast proizvoda kako bi se prvi rezultati pokazali.

 

Herbafast kapsule i Herbafast Fiber napitak se mogu kombinovati. Ova dva preparata rade po različitim mehanizmima te za maksimalan efekat i preporučujemo njihovu kombinaciju.

 

Idealna kombinacija za maksimalni efekat predstavlja kombinaciju Herbafast kapsula sa Herbafast fiber napitkom. Preporuka je da se kapsula pije ujutru, a da se Herbafast Fiber napitak pije pola sata pre ručka i pola sata pre večere.

Pored toga, preporuka je da se pridržavate i zdravog režima ishrane i da ste fizički aktivni kako biste do rezultata došli što brže. 

Kako je svaki organizam različit i za sebe tako su i iskustva naših korisnika drugačija. Neki od naših korisnika su izgubili od 3 do 5 kg za mesec dana, dok su neki izgibili i do 8 kg za isti period korišćenja Herbafast preparata. Pored toga rezultat zavisi i od toga koliko pazite na ishranu i koliko ste fizički aktivni.

 

Herbafast proizvode možete poručiti iz inostranstva, plaćanje se vrši putem Pay Pal sigurnosnog sistema, a dostavu možete očekivati do 20 radnih dana od dana uplate.

 

Dostava za teritoriju Srbije se ne naplaćuje, dok se dostava za porudžbine za inostranstvo naplaćuje 9,87e.

 

Herbafast prizvode možete poručiti putem našeg sajta.

A možete ih pronaći i u apotekama i drogerijama. 

Herbafast se već preko 16 godina veoma uspešno bori sa problemima viška kilograma naših korisnika. Jako vodimo računa o sastojcima i načinu delovanja Herbafast preparata. Svi naši proizvodi su na biljnoj bazi i rade tako što postepeno skidaju kilograme kako bi naši korisnici stekli zdrave navike koje telo prihvata dugoročno. Na taj način korisnici idu sigurnim putem do svog dobrog izgleda. Ne postoji nagli povraćaj kilograma odn. jo-jo efekat je isključen nakon koriščenja Herbafast preparata.

Korpa

Važno obaveštenje


Zbog tehničkih radova na našim sistemima, sve porudžbine poslane od 25.06 do 22.07. biće obrađene nakon 22.07. Izvinjavamo se zbog eventualnih neprijatnosti i zahvaljujemo na razumevanju.

This will close in 0 seconds