Herbafast Detox

1,470.00 RSD

Limfna drenaža u kapsuli!

Herbafast Detox kapusle su namenjene svima vama koji želite da budete sigurni da ste svoj put ka rezultatu započeli na pravi način. Naš savet je da se putovanje započne sa Herbafast Detoxom, a da se tek nakon faze detoksikacije nastavi sa korišćenjem ostalih Herbafast preparata.

Herbafast Detox je vaša limfna drenaža u kapsuli. A šta to znači?

Herbafast Detox kapusle sadrže prirodne diuretike koji će vam pomoći da pročistite svoj organizam i oslobodite se viška tečnosti i nagomilanih toksina koji su često prepreka da se započne proces mršavljenja. Pored toga, sastojci iz Herbafast Detoxa imaju i jak uticaj na eliminisanje efekta „narandžine kore“ odnosno upornog celulita.

Šifra proizvoda: 10087 Kategorije: ,

Šta sadrži kapsula?

EKSTRAKT HERBE RASTAVIĆA

EKSTRAKT LISTA JAVA ČAJA

EKSTRAKT LISTA BREZE

EKSTRAKT PLODA KLEKE

Herbafast Detox kapusle doprinose:

KAKO SE KORISTI?

Preporuka je da se Herbafast Detox kapsule koriste minimalno 10 dana, a maksimalno 4 nedelje u kontinuitetu. Pije se 1-2 kapusle na dan uz obavezan povećan unos vode u toku dana. Preporuka je da se Detox radi zasebno i da se ne kombinuje sa ostalim Herbafast proizvodima.

Napomena: Herbafast Detox se ne preporučuje kod osoba sa oslabljenom bubrežnom ili srčanom funkcijom, dijabetesom, trudnicama i dojiljama. Takođe, ne preporučuje se istovremena upotreba sa sintetskim diureticima. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Herbafast Detox“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa

Važno obaveštenje


Zbog tehničkih radova na našim sistemima, sve porudžbine poslane od 25.06 do 22.07. biće obrađene nakon 22.07. Izvinjavamo se zbog eventualnih neprijatnosti i zahvaljujemo na razumevanju.

This will close in 0 seconds