Herbafast Fiber – Čokolada

1,005.00 RSD

Sunđer za masnoću i ugljene hidrate!

Za sve vas kojima je apetit glavna prepreka, kako biste ostvarili željeni rezultat, tu su moćna biljna vlakna. Herbafast Fiber će biti vaš sunđer za masnoću i ugljene hidrate! Obilni obroci, grickanje iz dosade i stalna potreba za hranom uz Herbafast Fiber ostaju iza vas samo kao jedna loša navika.

Herbafast Fiber sadrži dijetetska vlakna sa višestrukim delovanjem na metabolizam, imunitet i fit izgled. Dijetetska vlakna Glucomanan i Nutriose vezujući vodu, masnoću i ugljene hidrate bubre, te na taj način doprinose osećaju sitosti i smanjenju apetita. U nepromenjenom stanju ubrzano prolaze kroz creva i izlaze iz organizma.

Šifra proizvoda: 9442 Kategorija:

Šta sadrži Herbafast Fiber?

DIJETETSKO BILJNO VLAKNO GLUCOMANAN

DIJETETSKO BILJNO VLAKNO NUTRIOSE SA PREBIOTIČKIM DEJSTVOM

KOMPLEKS VITAMINA I MINERALA

AROMA SA UKUSOM ČOKOLADE

Herbafast Fiber napitak doprinosi:

KAKO SE KORISTI?

Sadržaj Herbafast Fiber kesice se rastvara u čaši vode uz intenzivno mešanje. Zbog dejstva biljnih vlakana koja nakon kratkog vremena zgušnjavaju/geliraju napitak, naša preporuka je da se napitak popije u celosti odmah nakon razmućivanja.

Odrasli i deca starija od 12 godina: Prva tri dana primene proizvoda uzimati po jednu kesicu dnevno, nakon toga uzimati jednu do dve kesice dnevno. Kao rezultat normalizovanja crevne flore samo na početku je moguća pojava blagog nadimanja. Važno je da znate da Herbafast Fiber NIJE zamena za obrok, ali se svakako može popiti i ukoliko na primer, ne večerate. Herbafast Fiber možete naći u tri ukusa: limun, jagoda i čokolada.

Napomena: Ukoliko uzimate neku terapiju, lekove treba piti dva sata pre ili četiri sata posle Herbafast Fibera.

Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i mlađima od 12 godina. Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda, kao ni osobe sa poteškoćama u gutanju. Zbog mogućeg rizika od gušenja, kao i da bi se osiguralo da sastojci stignu do želuca, neophodno je pridržavati se preporuka o uzimanju dovoljne količine tečnosti, neposredno nakon upotrebe proizvoda.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Herbafast Fiber – Čokolada“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa