ISKUSTVA KORISNIKA

Vaše iskustvo nam znači, podelite ga sa nama, a mi ćemo svakog meseca jednog od vas nagraditi.

Od kada korisim Herbafast, celulit mi se značajno smanjio. Uzimam ga već 6 meseci, izgubila sam 7 kg ali sam mnogo više izgubila u obimu. Jako sam zadovoljna i konačno sam počela više vode da pijem. A Herbafast lady mi je super, jer ga popijem ujutru i mirna sam ceo dan.

Sonja 62 godine

Posle porođaja kilogrami su se nagomilali i htela sam to da regulišem. Prijatelji su me posavetovali da probam sa Herbafast Fiberom od limuna i nisam pogrešila. Koristim Herbafast 4 meseca i izgubila sam 13 kilograma. Sada nemam vremena za teretanu ali šetam kad god sam u mogućnosti. Nastavljam dalje do željenog rezultata.

Sanja 34 godine

Koristim Herbafast fiber preko 2 godine. Jako sam zadovoljna. U prazničnim periodima mi mnogo pomaže da ne dobijem dodatne kilograme, brže se zaistim uz Herbafast Fiber. A pred letnji period kada vodim računa o ishrani rezulrati se naravno mnogo brže vide. Osećam se jako prijatno, a nokti su mi mnogo jači. Omiljeni ukus fibera mi je od limuna.

Gabriela 50 godina

Počela sam da koristim Herbafast zbog manjka energije i par kilograma viška. Za dva meseca sam izbugila onih 5 kilograma što uvek prave problem, počela sam da pijem više vode i mnogo brže osećam sitost uz Herbafast Fiber. Energijs mi se vratila i srećna sam zbog toga.

Jelena 35 godina

Herbafast sam počela da koristim zbog nadutosti. Proizvod sam koristila 4 meseca, očistila sam organizam i izbacila višak vode. Mnogo mi prija. Na težini nisam puno izgubila ali nisam se ni odekla slatkiša, testa i masne krane. Izgubila sam 6 kg ali se osećam mnogo lakše i manje naduto.

Elvira 50 godina

Počela sam da koristim Herbafast lady jer sam imala probleme pri kretanju, osećala sam se napeto. Koristila sam Herbafast 5 meseci, prva dva meseca sam bila jako sumnjičava htela sam i da prestanem jer sam izgubila samo 3 kilograma, međutim od trećeg meseca se situacija znatno promenila sa 89 kilograma sam došla na 77kg. Osetila sam veliko olakšanje i manju napetost u stomaku. Jeste da sam koristila 5 meseci i tek od trećeg izgubila 12kg, ali mi je mnogo važnije što sam jako smanjila obim u struku.

Lidija 47 godina

Herbafast koristim samo da bih održavala težinu na željenom nivou. Nemam puno vremena da vežbam, a Herbafast mi pomaže da se osećam sito i nemam potrebu za grickalicama. Za 3 meseca korišćenja bez napora sam izgubila 7 kilogram, i ako mi nije cilj dobro dođe posle praznika. Meni daje više energije i osećam se sigururnije, imam više samopouzdanja.

Dina 27 godina

Posle trudnoće, višak kilograma me je remetio da obavljam redovne poslove. Od težine, noge su mi bile konstantno otečene. Uz Herbafast i redukovanu ishranu (bez slatkiša, testa i grickalica), sam uspela da dovedem sebe na željenu težinu. Za 8 meseci sam izgubila 25 kilograma. Jako sam zadovoljna. Tako da bih novim mama rado preporučila Herbafast lady.

Jasmina 42 godine

Sedim u kancelariji 12h, tako da mi je bilo potrebno nešto što će mi pomoći da se rešim viška kilograma i da vratim energiju. Herbafast sam koristila 8 meseci i prosečno sam gubila 4kg mesečno, nekada više nekada manje. Smanjila sam slatkiše i testo. Od fizičke aktivosti sam imala samo šetnju od kuće do posla i od posla do kuće. Jako sam zadovoljna.

Jelena 36 godina

POŠALJI ISKUSTVO

Vaše Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Proizvod koji ste koristili:
Herbafast Fiber Herbafast Lady Herbafast Gentleman

Vaše iskustvo

Spam provera - upišite rezultat: