Akcija

HEALTH & FITNESS PAKET

4,373.00 RSD

Ovaj promo box je idealan za tebe koja vredno treniraš i želiš dodatnu hidrataciju tokom svog napornog treninga. Pored Herbafast proizvoda i personalizovanog plana ishrane, dobićeš mini Fitness poklon set koji sadrži zeleni peškirić za lice i Herbafast staklenu bocu za vodu, koja će ti omogućiti da ostaneš hidrirana tokom svakodnevne šetnje ili treninga.
Budi ISTRAJNIJA i postigni svoje fitness ciljeve!

Herbafast Health& FITNESS paket sadrži sledeće proizvode:
1x Herbafast Detox
1x Herbafast Lady
2x Herbafast Fiber
+ GRATIS 1x Herbafast Avantgarde
+ GRATIS lični plan ishrane
+ MINI FITNESS POKLON SET

Šifra proizvoda: 11572 Kategorije: , ,

PAKET SADRŽI

Prvih 10 dana, primenjuje se Herbafast Detox, jedna tableta ujutru, uz povećani unos vode. Detox doprinosi eliminaciji toksina i nagomilane vode iz organizma, a pored toga smanjuje vidljivost efekta „narandžine kore“.

Drugih 10 dana, primenjuju se Herbafast Lady i Herbafast Fiber, lady ujutru pola sata pre jela, a Fiber razmutiti u čaši vode, pola sata pre ručka ili večere u odnosu na to koji vam je obrok obilniji. Herbafast Lady ubrzava metabolizam i sagoreva masnoće sa kritičnih regija.

Trećih 10 dana, primenjuje se Herbafast Avantgarde i Fiber: Avantgarde ujutru pre jela, a Fiber razmutiti u čaši vode, pola sata pre ručka ili večere u odnosu na to koji je vam je  obrok obilniji. Pored sastojaka koji utiču na sagorevanje masti, Herbafast Avantgarde sadrži i HROM, neophodan za regulaciju šećera u krvi i smanjenje želje za slatkišima.

U Herbafast Fiberu se nalaze biljna vlakna koja prave gelastu strukturu i zauzimaju prostor u želucu, pa je potreba za hranom manja, a pored toga poput sunđera upijaju masti i izbacuju ih iz organizma.

 

**koristi se prema uputstvu u kombinaciji sa lady I anvantgarde kapsulama

MINI FITNESS SET

PLAN ISHRANE

PRONAĐI QR KOD U MESEČNOM HERBAFAST HEALTH & BEAUTY PAKETU ZA ZDRAVO MRŠAVLJENJE

KAKO DO LIČNOG PLANA ISHRANE?

Skeniraj QR kod i prati dalje korake na našem sajtu! Na osnovu tvojih odgovora nutricionista Ana Todorović će pripremiti lični 10-odnevni plan ishrane, koji ćeš koristiti u sve tri faze Herbafast zdravog mršavljenja.

 

Plan ishrane ćemo poslati na tvoju e-mail adresu u narednih 48 sati, kako bi odmah krenula na put ka ostvarenju svog cilja.

Letnji Herbafast Health & Fitness promo box + gratis Avantgarde + gratis lični plan ishrane + poklon

Sjedinjujući fitnes i mrsavljenje, letnji Herbafast Health&Fitness je tvoj ključ za ostvarenje vitke i snažne figuru. Sa moćnim Herbafast proizvodima koji podržavaju sagorevanje masti i personalizovanim planom ishrane, dobijaš i ekskluzivni mini Fitness poklon set. Uživaj u osvežavajućoj hidrataciji lica uz Herbafast zeleni peškirić, dok će ti Herbafast staklena boca za vodu biti tvoj verni pratilac tokom treninga i svakodnevnih aktivnosti.

 

Ovo je tvoja prilika da transformišeš svoje telo, izgradiš snagu i oslobodiš se viška kilograma. Sa letnjim Herbafast Health & Fitness promo box-om, tvoj fitnes put postaje uzbudljivija avantura. Ne gubi vreme! Poruči ovaj izvanredan promo box danas i kreni ka ostvarenju svojih snova o zdravlju, fit izgledu i samopouzdanju koje dolazi sa postizanjem svojih ciljeva. Budi ISTRAJNIJA uz ovu neodoljivo dobru kombinaciju!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „HEALTH & FITNESS PAKET“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa