BRAVO.
PRAVA ODLUKA!

Donela si pravu odluku! Bravo!
Naš tim na čelu sa nutricionistom Anom Todorović ti poklanja:

SAVETE i PREPORUKE
za maksimalan efekat, koji će ti pored Herbafast preparata, olakšati put do tvog cilja

LIČNI PLAN ISHRANE
(nutricionista upravo priprema tvoj lični plan i šaljemo ti ga na email adresu u roku od 48 sati) 

Hvala na poverenju!
Na email adresu će ti stići poruka za potvrdu prijave.
P.S. Email može završiti u SPAM/JUNK sekciji tvog mailboxa, pa te molimo da obratiš pažnju ukoliko ti email ne stigne za nekoliko minuta.

SAVETI I PREPORUKE NUTRICIONISTE

ANA TODOROVIĆ, NUTRICIONISTA

Za maksimalan rezultat preporučujem kombinaciju Herbafast kapsula i Herbafast Fiber napitka, odnosno Herbafast Beauty&Slim paket koji sadrži sve ove preparate, a dovoljni su za 30-dnevni program zdravog mršavljenja.

ŠTA SADRŽI PAKET

Herbafast kapsule služe za detokcikaciju (Detox) i prirodno čišćenje čime se organizam pripprema za process mršavljenja. U drugoj i trećoj fazi Herbafast kapsule se kombinuju sa Herbafast Fiberom. Fiber ima jak uticaj na suzbijanje apetita, a kapsule sadrže prirodne sagorevače masti. Na ovaj način “višak” napadamo sa svih strana, a uz adekvatan plan ishrane koji dobijate na poklon, rezultat je neizostavan. Potrebno je dosta strpljenja i volje, a Herbafast i ja ćemo ti u tome pomoći.

KAKO SE KORISTI

1

U prvoj fazi, prvih 10 dana, ujutru najmanje pola sata pre doručka, uzmi Herbafast Detox kapsulu. Doručak je obavezan i ne sme se preskakati, jer ti on daje energiju za ceo dan. 

2

U drugoj fazi, od 11-og do 20-og dana programa, kombinuj Herbafast Lady i Herbafast Fiber napitak. I to tako što ćešr ujutru najmanje pola sata pre doručka popiti jednu Hebafast Lady kapsulu, pola sata pre večere popij Herbafast Fiber napitak.

3

U trećoj fazi, od 21-og do 30-og dana, kombinuj Herbafast Avantgarde kapsule i Herbafast Fiber napitak. Herbafast kapsula se pije najmanje pola sata pre doručka, a Herbafast napitak pola sata pre ručka.

SAVETI

Korpa