Borite se sa viškom kilograma? Evo šta može da vam pomogne

Jesi li primetila da danas, više nego ikad, viđaš reklame, savete i blogove o zdravom načinu života, idealnoj figuri i vežbanju? I da li si primetila da nemaš ni toliko vremena da klikneš i pročitaš šta taj blog ima da ti poruči ili da pogledaš taj video od 5 minuta vežbi koje su idealne za svaki dan?

Bilo da je razlog tome mail koji ti je stigao od šefa da nešto hitno mora da se uradi, ispit na koji izlaziš po drugi put, gomila neispeglanog veša ili onaj u mašini što čeka da ga neko raširi… razloga je uvek mnogo, a jesu li oni zapravo postali toliko VELIKI da smo zbog njih sebe stavile u drugi plan?

Da se razumemo, čarobni napitak, koji će magično rešiti sve tvoje probleme sa kilogramima i figurom ne postoji. Za tako nešto je potrebna tvoja odlučnost, istrajnost i želja da promeniš navike koje ti do sada nisu donele ništa dobro.

TVOJA PODRŠKA NA PUTU KA ZDRAVOM ŽIVOTU

Prvi zadatak je da se fokusiraš na sopstvene potrebe, slušaj signale koje ti telo šalje. Taj „dosadni višak kilograma“ se nije pojavio slučajno, tvoje telo ti nešto govori – slušaj ga! Naravno, mislimo da je dostizanje željenog broja na vagi uz preparat za mršavljenje idealno rešenje. Međutim, situacija je takva da suština leži u promeni načina života, koji će dovesti do zadovoljstva, a upravo ti to Herbafast Lady pruža.

Znamo, najteže je početi, zato će Herbafast Lady biti tvoja podrška na putu ka zdravom životu. Biće tu da ti pomogne da se rešiš loših navika ona čokoladica u 22h ti neće više biti potrebna, nestaće želja za grickalicama, a pojačaće se sitost što će ti olakšati da se hraniš zdravije.

Kada počnu izmene u ishrani, vreme je da postaneš i aktivnija. Znamo, znamo, posao, faks, deca, šef, veš, suđe, ručak, ali hajde da ne nalazimo izgovore već načine. Ako sebi ne možeš da priuštiš trening u fitnes centru, za početak, vozi bajk, idi u duge šetnje, trči sa decom… ali ne isključuj fizičku aktivnost.

HERBAFAST LADY – SINERGIJA MOĆNIH SASTOJAKA

Da, sve to u teoriji lepo zvuči, ali šta je to zbog čega baš Herbafast Lady kapsule treba da budu tvoja podrška na putu ka zdravom životu?

Herbafast Lady kapsule sadrže posebno patentiranu kombinaciju probiotske kvasnice i snažnog antioksidansa koje napadaju gojaznost na ćelijskom nivou, a to su Saccharomyces boulardii + superoksid dismutaza – SOD.

Superoksid dismutaza (SOD) predstavlja prvu liniju odbrane tela od najštetnijih slobodnih radikala koji utiču na pojavu gojaznosti. SOD ima moć da neutrališe milione molekula slobodnih kiseoničnih radikala, što ga čini značajno snažnijim i od, dobro nam poznatih, koenzima Q10, vitamina E i vitamina A. Zbog svog snažnog antioksidantnog dejstva i zaštitnog dejstva, SOD se stoga sa pravom naziva “enzim života“.

NJIHOVA LJUTINA ZA TVOJU SREĆU

Kapsaicin kao aktivna komponenta iz ljutih papričica i piperin kao alkaloid koji je odgovoran za ljutinu bibera predstavljaju izuzetno moćnu kombinaciju. Ova dva prirodna sagorevača masti iz Herbafast Lady kapsula podstiču snažan termogeni efekt koji doprinosi tome da se masno tkivo brže troši oslobađajući toplotu.

Na taj način nagomilane masne naslage se eliminišu, naročito sa kritičnih regija kao što su stomak, struk, bokovi i butine. Prirodni sagorevači masti podstiču oslobađanje energije pa je efekat dvostruk: mršavimo, a istovremeno imamo više energije i osećamo se moćno.

AH TAJ CELULIT

Krenula si napolje, obukla si svoju omiljenu haljinu, uzela si torbu i još samo jedan brz pogled u ogledalo pre nego što izađeš. Nakon tog „brzog“ pogleda u ogledalo ostaješ pred ormarom da razmišljaš šta bi drugo mogla da obučeš, jer haljina koju nosiš otkriva celulit na tvojim nogama.

Ako si se i ovde pronašla, Herbafast Lady kapsula sadrži još jedan sastojak koji će ti pomoći i u ovoj borbi.

Suvi ekstrakt lista koprive iz Herbafast Lady kapsula pojačava izbacivanje viška vode koja se nalazi zarobljena u masnim naslagama i celulitu. Na ovaj način se omogućava i ubrzava lipoliza – proces razgradnje masnih naslaga i ubrzava se eliminacija toksina iz organizma.

Detoksikacijom se gubi potkožno masno tkivo, eliminiše celulit i postiže bolji i mlađi izgled kože. Dodatno, ekstrakt koprive stimuliše rad jetre čime je čišćenje organizma još intenzivnije.

Još jedna „noćna mora“ jesu strije. Tokom procesa mršavljenja važno je da koža zadrži tonus i izgleda zategnuto i sjajno. Herbafast Lady kapsule sadrže cink koji ti je neophodan za izgradnju proteina kolagena u finim strukturama kože koji joj daju elastičnost i čvrstinu. Zahvaljujući cinku sprečava se opuštanje kože i stvaranje strija – koža postaje i ostaje elastična i zdrava.

Zato, donesi odluku, ostani istrajna, ostvari rezultate, obuci tu haljinu, prekrsti noge i pusti da tvoje samopouzdanje dođe do izražaja.

Herbafast Lady kapsule možeš poručiti klikom na baner ispod, a na tvoju adresu stižu uz BESPLATNU dostavu. 🙂

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa