Dr Svetlana Mitrovic – Herbafast (Fiber) Vlakna i njihova bezbednost konzumiranja

Ko sve treba da obrati pažnju pri korišćenju Herbafast Fiber-a

Herbafast fiber je potpuno prirodan i bezbedan preparat.

Skoro svako je pogodan korisnik biljnih vlakana – Herbafast Fiber. U nastavku su grupe koje treba da obrate pažnju na savete pri korišćenju:

TRUDNOĆA I DOJENJE

Žene i u periodu trudnoće i dojenja mogu imati problem sa prekomernom telesnom masom. Prekomerno povećanje telesne mase prouzrokuje mnoga oboljenja, povišen pritisak (hipertenzija), povišen šećer (Hiperglikemija- dijabetes) koji komplikuju trudnoću i porođaj, ugrožavaju i majku i bebu.

Ukoliko trudnica ili dojilja ima problem sa prekomernom telesnom masom treba da konsultuje lekara i dobije za nju idealnu dijetu(režim ishrane) i informaciju o načinu uvođenja i upotrebe Herbafast Fiber-a.

DIJABETIČARI

Osobe koje boluju od dijabetesa, a koji su na terapiji insulinom, mogu koristiti Herbafast FIBER uz prilagođavanje doze insulina. Biljna vlakna dovode do uravnoteženja ishrane i regulisanja nivoa šećera u krvi, pa se može javiti potreba za manjom dozom insulina.

Osobama koje boluju od Dijabetesa – tip II(ne uzimaju insulin), savetuje se upotreba Herbafast Fibera, jer smanjuje resorpciju šećera, reguliše nivo šećera u krvi, dovodi do korekcije telesne težine.

DECA

Deca do 12 godina, ukoliko imaju problem prekomerne telesne mase, uz kosultaciju sa lekarom mogu upotrebljavati Herbafast Fiber.

LEKOVI I HERBAFAST FIBER

Ukoliko uzimate neku terapiju, lekove piti jedan sat pre ili četiri sata posle Herbafast fibera.

16 thoughts on “Dr Svetlana Mitrovic – Herbafast (Fiber) Vlakna i njihova bezbednost konzumiranja”

 1. molim vas objasnite mi da li bi smela i ako bi kako da koristim fiber dok dojim bebu koja ima vec 10 eseci i koja jede cvrstu ranu kupila sma ga vec ali bojim se da krenem da koristim zanima me da li neki od sastojaka mogu stetiti bebi putem mleka ili ce i beba imati smanjen apetit ukoliko ga ja budem pila.

 2. Draga Slađana,
  Herbafast Fiber je potpuno prirodan i na bazi biljnih vlakana, te je u principu bezbedan za skoro sve.
  Ukoliko trudnica ili dojilja ima problem sa prekomernom telesnom masom treba da konsultuje lekara i dobije za nju idealnu dijetu (režim ishrane) i informaciju o načinu uvođenja i upotrebe Herbafast Fiber-a.
  Naši lekari i farmaceut Vam stoje na raspolaganju pozivom na 011/2070807, medjutim u Vašem slučaju moramo preporučiti konsultaciju sa Vašim lekarom pre početka terapije.
  Srdačan pozdrav,
  Herbafast Tim

 3. Dal smem da koristim Herbafast lady ako pijem terapiju sinkùm,vivace,plendil,atoris..? Molim vas za odgovvor na e mail..

 4. Imam 16 godina i zbog želje da izgubim 5kg i neželjene masne naslage sa struka počela sam koristiti Herbafast Fiber prije 3 dana. Ali imam jedan problem; letna sezona je i na odmoru sam tako da posledna dva meseca se ne bavim sportom. Kada sam počela koristiti HF, jesam bila sita i manje sam jela, ali imam zatvor.. Da li da nastavim piti HF ili prestanem?

 5. Draga Mila,
  Korišćenjem Herbafast vlakana, odnosno Herbafast Fibera vi ćete baš i podsticati suprotno od zatvora.
  Slobodno nastavi da koristiš ali koristi ga sat, sat ipo vremena pre ručka i sat, sat ipo vremena pre večere i to u 2 – 2,5dl vode 2 merice Herbafast Fiber-a.
  Ako se zatvor nastavi i dalje molim te da nas kontaktiraš na 011/2070807.

  1. Draga Nano,
   Herbafast Fiber nije zamena za obrok.
   Nemojte konzumirati pre doručka, doručak treba da nam da snagu za dan.
   Uzimajte jednu dozu nekih pola sata-sat pred ručak, a uveče ako ne večeravate svakako možete popiti jedan napitak.

 6. Izabela Radovanovic

  Postovana.
  ImMhronican tieroditis,ne pijem lekove.Samo selen 200mg dnevno.Da li mogu piti herbafast.Imam povecana antitela.
  Hvala
  S postovanjem

  1. Draga Izabela,
   S obzirom na vašu situaciju preporučili bismo vam Herbafast Fiber napitak za mršavljenje na bazi biljnih vlakana.
   Kako Herbafast kapsule sadrže sagorevače masti postoji minorna šansa da utiče na štitnu žlezdu koji ne želimo da opterećujemo u ovom slučaju.
   Slobodno odaberite jedan od 3 omiljena ukusa (ili sva tri=) i počnite tretman sa Herbafast Fiber-om.
   Srdačan pozdrav.

 7. Da li mogu da uzimam herbafast a da pritom dojim? Da li postoji neka mama koja pije herbafast a ujedno i doji. Zanimaju me iskustva…
  Nisam se preterano ugojila, beba 7 mes. Skinula bih bar 6kg..

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa