јун 15, 2017

Kako izabrati haljinu prema obliku tela

Haljine su čest izbor damama kada treba da se odluče za dnevnu ili večernju kombinaciju. Lako se kombinuju sa cipelicama, a nakit, ešarpa ili kajšić mogu da je prilagode svakoj prilici.

Ono što može da stvara problem jeste kako odabrati haljinu koja vam najbolje pristaje. Kreatori  skreću pažnju da haljine treba prilagoditi obliku tela.

Pogledajte koji kroj haljine najbolje pristaje vašem obliku tela:

Oblik kruške – haljina treba da bude takvog oblika da napravi balans između užeg gornjeg dela i šireg donjeg dela tela.  “A” kroj haljine je taj koji vama pristaje uz V izraz.  Gornji deo haljine može biti više naglašen, na primer sa  naglašenim naramenicama ili faltama.

Oblik jabuke – pažnja se treba usmeriti na lepe noge i grudni koš. Haljine koje vama odgovaraju su tamnije boje, slobodno malo kraće. Struk i stomačić možete  vizuelno smanjiti kajšićem. Potpetice do 7cm su sasvim odgovarajuće uz ovu kombinaciju.

Oblik peščanog sata – ovaj tip građe poseduje sve ženske atribute. Nemojte se skrivati iza širokih haljina koje će pokriti vaše prednosti. Dobar izbor mogu biti haljine A kroja koja pomalo otkriva vaš dekolte. Takođe možete odabrati i usku haljinu do kolena, koje će istaći sve vaše atribute  na ne vulgaran način.

Haljinu treba  odabrati prema obliku tela, a boju u skladu sa tenom, bojom kose, očiju i vašim preferencijama.

Takođe, haljina se treba prilagoditi prilici za koju se bira, a aksesoarima doprineti i naglasiti dobar izbor haljine.

Blog, Lifestyle ,

Napišite odgovor

avatar

Ovaj sajt koristi Akismet kako bi smanjio broj spam komentara. Pročitajte politiku privatnosti.

  Obaveštenja  
Obaveštavaj me o

Voliš popuste? Želiš sveže vesti iz sveta uspešnih i zdravih?

Prijavi se na Herbafast zdravu newsletter listu i do par puta nedeljno će na tvoju email adresu stizati zanimljive vesti iz sveta zdravog života i mršavljenja. Šaljemo i poklone, popuste i akcije ;)

Tvoje informacije neće biti zloupotrebljene niti dalje prosledjivane