KAKO “NE” DA POSTANE “ZAŠTO DA NE?”

preparati-za-mrsavljenje

PREPARATI ZA MRŠAVLJENJE I U ČEMU JE ZAPRAVO TAJNA NAJBOLJIH

Neko će reći “Kakva glupost”, drugi “bacanje para”, treći “ne verujem ja u te magične kapsule i šejkove”… da ne nabrajamo dalje, svi smo mi drugačiji i svi imamo mišljenje o skoro svemu, pa tako i o tome na koji način je najbolje da se rešimo viška kilograma.

U moru informacija, različitih mišljenja, iskustava, preporuka, pohvala i osuda, lako se zavrti kazaljka kompasa i ne znate više koju stranu da pratite, u kom pravcu da idete, kome i čemu da verujete i u jednom trenutk – izgubljeni ste.

Sasvim logično, ali ništa strašno i ništa što se ne može rešiti. Kako bi vas kompas vratio na pravi put važno je da se naoružate TAČNIM informacijama, REALNIM iskustvima, a predrasude koje su se formirale tokom (ne)vremena ostavite na kratko po strani.

Zašto smo pomenuli baš predrasude? Upravo zato što su one te koje vam ne dozvoljavaju da krenete dalje i isprobate nešto novo. Znamo, mnogi su vam mnogo obećavali, a ništa od toga nisu ispunili i previše je takvih iskustava, postova na forumima i negativnih iskustava kako ništa ne valja i kako ništa ne radi.

Hej, ali ako ste još uvek ovde sa nama i čitate, drago nam je da ste otvorenog uma i da želite ipak da saslušate šta imamo da vam kažemo.

Ne mora da znači da sve uvek mora da bude tako negativno, jer nije. Slažemo se da ima stvari koje jednostavno za nekoga „ne rade“, ne odgovaraju nečijem organizmu i to je to, ali nije tuđe iskustvo i vaše. Pored toga, da se razumemo ništa na ovom svetu neće da „radi“, ni jedan trening, ni jedan način ishrane, dijeta ili preparati za mršavljenje ako vi niste spremni da radite na sebi.

preparat-za-mrsavljenje-iskustva


Jednostavno je. Ako želite da se rešite viška kilograma morate nešto promeniti, a ako niste sigurni šta, a za trening i posebne režime ishrane nemate toliko vremena u toku dana, nema ništa loše u preparatima za mršavljenje, ključno pitanje jeste „koji izabrati i kojem verovati.“ Znamo da odluku nije lako doneti, ali postoje neki uslovi koje preparati za mrsavljenje moraju ispuniti: da su bezbedni po zdravlje, da su na prirodnoj bazi, da su provereni, da daju rezultate… i verovatno ima još nešto što biste vi sami dodali na ovaj spisak, a mi ćemo ono što je najvažnije da znate o nama u tekstu dalje detaljnije objasniti.

NIJE NA ČAROBNOJ VEĆ NA PRIRODNOJ BAZI

Mnogi tvrde da imaju preparate za mršavljenje koji daju čarobne rezultate, a da je njihov sastav još čarobniji. Vešto ga skrivaju i sam sastav nije najjasniji, kao i način na koji on radi i deluje, što znači da postoji i verovatnoća da nisu bezbedni, testirani i odobreni od strane zdravstvenih ustanova i organizacija. No da ne dužimo o drugima, evo kako se Herbafast izdvaja u ovoj kategoriji.

Svi naši proizvodi su NA PRIRODNOJ bazi jer se Herbafast prvenstveno brine o vašem zdravlju i kvalitetu života.

Pored toga što Herbafast proizvodi sadrže prirodne sastojke koji će se pobrinuti za višak kilograma, kao što su u Lady kapsulama kapsaicin, piperin i suvi ekstrakt lista koprive, sadrže i sastojke koji će se dodatno pobrinuti za vaše zdravlje.

Ovde ne mislimo samo na mršavljenje već i na dodatne benefite korišćenja Herbafast proivoda. Tako na primer, Herbafast Lady kapsule sadrže dodatak cinka koji utiče na poboljšanje imuniteta, pored toga, cink ima važnu ulogu u očuvanju zategnute kože, te na ovaj način održavate kožu sjajnom, zategnutom i bez strija. Dok Herbafast Gentleman kapsule imaju dodatak đumbira koji poboljšava varenje i stimuliše metabolizam.

JOJO JE ZA NAS NO NO

Čuveni jojo efekat, o kojem mnogi ne vode računa. Postoje preparati koji daju instant efekte, srećni ste i zadovoljni jer ste smršali za 10 dana 10 kilograma, ali takva sreća je, verujte nam, kratkog veka. Pre svega, za tako kratak vremenski period nije zdravo izgubiti toliko kilograma, jednostavno – to možda jeste brzo, ali nije zdravo mršavlje! Pored toga, rezultat ne ostaje, kako prestanete sa korišćenjem i kilogrami se vraćaju.

Ono što izdvaja Herbafast od drugih jeste to što jako vodimo računa o sastojcima i načinu delovanja i svi naši proizvodi su na biljnoj bazi, kako smo gore već napomenuli, rade tako da postepeno skidaju kilograme kako bi se napravile navike i kako bismo prirodno došli do idealne linije.

A to je ono što svakako isključuje JOJO efekat, tj. naglo vraćanje kilograma nakon koršićenja.

preparati-za-mrsavljenje-jojo-efekat

TRADICIJA KAO GARANCIJA

Ako tragate za idealnom formulom za mršavljenje, sigurni smo da svake godine naiđete na nešto novo. Trend za mršavljenje koji je aktuelan te godine i prođe, zaboravi se na njega i sledeće vas opet dočeka nešto novo i tako u krug – čajevi za mršavljenje koji su bili jedno vreme popularni na društvenim mrežama, žvake za mršavljenje, razni šejkovi i zamene za obrok. Pojave se, u jednom trenutku svi pričaju o njima, a onda nestanu.

Mi smo tu opet nešto drugačiji. Iza nas stoji tradicija, jer se već više od 10 godina borimo zajedno sa vama i imamo misiju da vam olakšamo proces mršavljenja maksimalno. Herbafast preparate konstantno unapređujemo i vodimo računa da su prilagođeni poslednjim istraživanjima. Jedinstvenom kombinacijom aktivnih sastojaka i posebnim procesom proizvodnje Herbafast čuva formulu dobrog izgleda, o čemu svedoči i preko 5 miliona zadovoljnih korisnika.

Herbafast nije trend koji prolazi, već tradicija kojoj može da se veruje.

 NE MENJAMO NIŠTA MI SMO DEO TVOJE ZDRAVE PRIČE

Još jedna važna stvar kada govorimo o preparatima za mršavljenje. Ne dozvolite da vas iko uveri da je bilo kakav čaj, napitak ili kapsula zamena za obrok. Uvek je zdravije da izaberete dobre, sveže i kvalitetne namirnice i napravite zdrav obrok, nego da se nadate da će neki čarobni napitak moći sve potrebne vitamine i nutrijente da vam pruži, a pritom omogućiti da mršavite.

Mi ne želimo ništa da vam menjamo, želimo da budemo vaša podrška na putu ka zdravom životu. Tu smo da vam pomogne da se rešite loših navika.

Herbafast je dodatak ishrani, a ne zamena za obrok, on će utišati želju za grickalicama, slatkišima, obilnim porcijama, pojačaće sitost, sagoreti masne naslage i tako olakšati da zdrav način života postane vaš stil života!

nije-zamena-za-obrok

PREPARATI ZA MRŠAVLJENJE POTVRĐENI OD EFSA

Možete se u potpunosti opustiti kada su u pitanju Herbafast proizvodi, i to ne kažemo i ne tvrdimo samo mi, jer je i evropska agencija za bezbednost hrane (EFSA) potvrdila da kombinacija vlakana u Herbafast Fiberu dokazano smanjuje telesnu težinu i povećava osećaj sitosti. Ipak postoji nešto za mršavljenje u šta možete da verujete.

Zato, bili u trenutnoj potrazi za sigurnim i proverenim preparatom za mršavljenje ili ako ste neko ko je do sada sumnjao i bio skeptičan, potrudili smo se da vam odgovorimo na ona najvažnija pitanja, koja stavljaju zdravlje i rezultat na prvo mesto, a mi upravo imamo idealnu kombinaciju kojoj je u fokusu i jedno i drugo.

A ukoliko još uvek imate neku nedoumicu, naš tim stručnjaka vam svakodnevno stoji na raspolaganju, dovoljno je samo da otvorite polje za chat u donjem desnom uglu i postavite svoje pitanje.

Probajte, ne možete ništa da izgubite! (oslim viška kilograma naravno)

 

Indeks telesne mase je metoda računanja uhranjenosti

2 thoughts on “KAKO “NE” DA POSTANE “ZAŠTO DA NE?””

  1. Dobro jutro. Probala sam sve i svašta i bacila pare. Od tableta. Sirupa. Itd. A trebala sam smršati oko 7kg i nista. Kako da znam da i Z Vas proizvod necu opet bacati novac?

    1. Draga Jasmina, razumemo problem i to što niste sigurni da li posle svega da pokušate i sa Herbafastom. Ono što mi možemo da Vam kažemo jeste da se Herbafast proizvodi nalaze na tržištu već preko 12 godina i da se veoma uspešno, zajedno sa svojim korisnicima, borimo protiv viška kilograma, a da ne ostane samo na našim rečima iskustva samo nekih od njih možete pogledati OVDE jer ona najbolje svedoče o tome šta se sve sa Herbafastom može postići.
      Takođe, kako bismo pružilli naš maksimalan doprinos na putu ka rezultatu, uz Herbafast proizvode šaljemo i besplatan online mesečni plan ishrane, jer nam je fokus upravo na zdravom mršavljenju i zdravim navikama, te pored naših preparata koji su na prirodnoj bazi, želimo da ohrabrimo i podstaknemo naše korisnike da poprave neke loše navike koje su imali i steknu nove, zdravije. Naš tim Vam stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja koja budete imali, rado ćemo odgovoriti.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa