KAKO SMRŠATI U 3 KORAKA?

kako-brzo-smrsati-sajt

Ne gubi vreme na pitanje kako smršati, već odmah kreni sa ovim planom koji će ti pomoći da poboljšaš metabolizam ali i opšte zdravlje!
Postoji mnogo načina da izgubiš težinu. Međutim, većina tih načina će učiniti da se osećaš konstantno gladno, nezadovoljno i bez energije.

Pogledaj sledeći plan sa tri značajna koraka, koji će ti pomoći da zdravo i brzo smršaš, istovremeno smanjujući apetit i poboljašavajući svoj metabolizam i zdravlje.

1. Smanji unos kalorija!

Najvažniji deo korekcije ishrane je smanjivanje unosa šećera i ugljenih hidrata. Jer, kada to učiniš, nivo gladi će pasti i unosićeš mnogo manje kalorija. Tada će tvoje telo, umesto sagorevanja ugljenih hidrata, za energiju početi da koristi skladištene masti. A unos biljnih vlakana je ključan.

Zvuči nemoguće? Nauka kaže drugačije.

Mali broj kalorija je jedna od osnovnih karakteristika biljnih vlakana. Kada konzumiraš biljna vlakana, unosiš veoma malo kalorija, a ipak se osećaš sito. Vlakna se u crevima ponašaju poput sunđera. Ona upijaju vodu i ubrzanim prolaskom kroz creva sprečavaju iskorišćavanje kalorija i njihovo taloženje na bokovima, stomaku i drugim kritičnim regijama.

Istraživanja potvrđuju, da se putem stolice, zajedno sa vlaknima, iz tela izbaci veći deo kalorija koje preko dana uneseš. Dakle, ako želiš brzo smrsati, biljna vlakna su tvoj najbolji prijatelj!

brzo-smrsati-bez-kalorija

2. Jedi proteine, masti i povrće.

Svaki od obroka treba da bude osmišljen tako da sadrži izvor proteina, izvor masti i izvor povrća sa niskim sadržajem ugljenih hidrata.

Izgradnja obroka na ovaj način će automatski dovesti unos ugljenih hidrata u preporučeni opseg od 20-50% , od ukupne količine hrane dnevno.

Preporučeni izvori proteina su:

Meso: govedina, piletina, svinjetina, jagnjetina.
Ribe i plodovi mora: losos, pastrmka, školjke, skuša.
Jaja: cela jaja sa žumancem.

Preporučeni izvori masti su: maslinovo ulje, kokosovo ulje, avokado, malo putera.

Jedi 2-3 obroka dnevno. Ako osećaš glad često, možeš dodati još jedan obrok, pa sve rasporediti u četiri manja.

Nemoj se plašiti masti, jer je pokušaj da izbaciš i masti i ugljene hidrate u isto vreme recept za neuspeh. To će samo učiniti da se osećaš nesrećno i verujemo da ćeš ubrzo i napustiti plan zdrave ishrane, a to ne želiš naravno.

Povrće sa niskim sadržajem ugljenih hidrata koje preporučujemo da konzumiraš su: brokoli, karfiol, spanać, paradajz, kelj, prokelj, kupus, zelena salata, krastavac.

kako-brzo-da-smrsam

Dobra vest je da možeš jesti ogromne količine navedenog povrća, bez prelaska 20-50% ugljenih hidrata dnevno. Ovakva ishrana zasnovana bazično na mesu i povrću sadrži vitamine, minerale i vlakna koji su ti potrebna. Proizvod koji sadrži upravo ovu moćnu kombinaciju vlakana, minerala i vitamina koja su potrebna u procesu mršavljenja je Herbafast Fiber.

Herbafast Fiber sadrži najveću količinu biljnih vlakana koja vezuju vodu i zauzimaju prostor u želucu, pa je potreba za hranom manja. Na putu kroz creva, Herbafast Fiber vezuje masnoće i smanjuje količinu masti koja dospeva u organizam. Samim tim, smanjuje se stvaranje masnih naslaga. Uz vlakna koja regulišu crevnu floru, vitamine i minerale koji se takođe nalaze u Herbafastu, jača se imunitet i zdravlje se ne dovodi u pitanje dok se mršavi.

Herbafast Fiber je dokazano siguran i efikasan. Evropska agencija za bezbednost hrane je potvrdila da vlakna u preparatu Herbafast Fiber dokazano smanjuju telesnu težinu i povećavaju osećaj sitosti.

3. Želiš brzo smršati? Vežbaj minimum 3 puta nedeljno

Preporučljivo je da se bilo kako fizički aktiviraš kako bi višak kilograma što pre nestao.

Najbolja opcija je da vežbaš 3-4 puta nedeljno, bilo da je to teretana, pilates, joga, ples, grupni sportovi… Aktivnim vežbanjem ćeš sagoreti mnogo više kalorija i sprečiti usporavanje metabolizma, što je uobičajeni neželjeni efekat gubitka težine. Ovako ćeš i ojačati svoju mišićnu masu dok gubiš značajne količine telesnih masti. Oblikovano telo i svakodnevno i celodnevno sedenje ne idu zajedno!

vezbe-za-brzo-mrsavljenje

Kako napraviti dobro izbalansirani obrok, uvrstiti vežbanje i vlakna u svakodnevni brzi stil života?

To je za tebe uradio tim stručnjaka u okviru Herbafast Akademije za zdravo mršavljenje. Uz nezamenjivi suplement Herbafast Fiber – vlakna za zdravlje, dobijaš mesečni plan ishrane sa optimalnim unosom nutrijenata, mesečni plan vežbanja, koji je prilagođen za izvođenje vežbi kod kuće, bez dodatnih sprava i oduzimanja dragocenog vremena (brzo, a efikasno.)

Više o zdravoj ishrani i programu za zdravo mršavljenje pročitaj OVDE.

1 thought on “KAKO SMRŠATI U 3 KORAKA?”

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa