Obla i zategnuta zadnjica – genetika ili težak rad?

Ok, složićemo se da je činjenica da je tokom poslednje decenije ovom delu usmerena posebna pažnja, što dokazuju mnoge rasprave i sukobi ukusa.

Popričali smo sa fitnes instruktorima da vidimo njigovo mišnjenje koliko je teško napraviti oblu i zategnutu zadnjicu i da li je za to zaslužen težak rad ili pak genetika?

Tačno je da genetika veoma utiče na izgled „pozadine“, ali takodje možemo i mi sami dosta da utičeno po pitanju iste. Koliko god nam genetika pomaže, sigurno neće čudesno održavati izgled iste već moramo biti aktivni kako bismo zadržali „okruglost i čvrstinu“.

Zategnuza zadnjica

Devojke često žele da postignu izgled Dženifer Lopez ili Džen Selter sa instagrama… Mi ipak mislimo da je najbolje da TI budeš TI, sa svojim pečatom i izgledom!

JS

Evo nekih od vežbi koje bolje teretane pružaju koje su VEOMA dobre za zadnjicu:

  • Bodypump
  • Bodystep
  • Bodyattack
  • Cxworx

Ako sad krećete u „napad“ na zategnutu zadnjicu i imate viške kg ili celulit, razmislite i o trenutnoj ponudi koju Vam Herbafast nudi:

Anticelulit krema Herbafast Herba-Plus Complex za guzu i noge po promotivoj ceni 650 rsd.

[button button_text=“Poruči odmah“ button_size=“small“ button_style=“default“ button_icon=“fa-shopping-cart“ button_align=“center“ button_link=“http://https://herbafast.com//porucivanje-iz-srbije/“ link_open=“_blank“ href_title=“Poruči odmah“ id=““ class=““]

Koliko je vremena potrebno za „rekonstrukciju“?

Sve zavisi od trenutnog stanja i treba imati na umu da je za dobre stvari potrebno i vreme.

Za optimalne rezultate, potrebno je konbinovati kardio treninge sa treninzima snage i da učestalost treninga ne bude manja od 3 puta nedeljno.

Devojke ne odustajte i verujte u rezultate!

Motivacija je ključ

Budite motivisane na duge staze. Da ne bude ono – uh, još mesec dana do mora, moram hitno da se dovedem u red! S tim stavom teško da će uspeti da dođu u istinsku formu i trajno zadovoljstvo.

Dakle, vežbaš zbog sebe, zbog svog zdravlja i dobrog osećaja. I zato što zaslužuješ da vidiš kako to izgleda najbolja verzija tebe.Kada tako pristupiš tome, sjajne stvari poput lepe guze obavezno dođu kao nagrada.

Korpa