јул 14, 2017

Najatraktivniji kupaći kostimi ovog leta

Leto je stiglo i najveća ženska dilema je ponovo aktuelna – koji kupaći kostim ovog leta da obučem? Moda se menja ali svaki put se pojavi model koji baš vama odgovara.

Da bi vam skratili vreme, izdvojili smo za vas najatraktivnije modele ovog leta:

  • Kupaći kostimi na jedno rame – kroj koji je aktuelan za majice, haljine pa što ne bi bio i za kupaće kostime. Prednost ovog kroja je što odgovara svim tipovima građe.
  • Kupaći kostimi sa sitnim karo dezenom (gingham) – ovaj dezen je ponovo aktuelan. Najbolje pristaje atraktivnim damama koje znaju da iznesu ove boje.
  • Kupaći sa dubokim V izrazom –ako i vas krasi građa peščanog sata, ovo je nepogrešiv izbor. Na vama je samo da nađete svoju omiljenu boju.
  • Kupaći kostimi sa dubljim gornjim delom – je odlična opcija za dame sa kruškastim oblikom tela. Gornji deo podseća na crop top majice pa vizuelno izdužuje i gornji deo tela čini atraktivnijim.
  • Metalik kupaći kostim – je super izbor ako očekujete dnevnu žurku na plaži. Preko ovog kupaćeg kostima samo vežite svoju omiljenu letnju maramu i žurka može da počne.
  • Kupaći kostimi sa karnerima – ovaj dizajn je jako ženstven. Preferiraju ga dame sa manjim grudima. Mogu biti jednodelni ili dvodelni, izbor je na vama.
  • Kupaći kostimi sa tribal printom –  print koji je karakterističan za leto. Pored kupaćeg, ovaj dezen je dobar i na haljinama, suknjama, majicama, noktima. Odlučite gde ćete ga upotrebiti.
  • Retro kupaći kostimi sa visokim stukom –  nekoliko sezona za redom je aktuelan. Ovaj kroj kupaćeg je idealna za dame sa većim stomakom jer ga prikriva i vizuelno stanjuje. Ali ga preferiraju i dame sa besprekornom linijom zbog atraktivnosti.
  • Kupaći kostimi sa rajsferšlusom – Privlačan, rokerski fazon koji će mnogi isprobati ovog leta.
  • Kupaći kostim sa cvetnim vezom – cvetni vez je ponovo u modi i prisutan je na teksasu, cipelama, torbama ali i na kupaćem.

Nemojte leto da vas čeka, pronađite svoj idealan kroj kupaćeg kostima, pravo na plažu  i ovog leta pokažite najbolju verziju sebe!

Blog, Lifestyle ,

Napišite odgovor

avatar

Ovaj sajt koristi Akismet kako bi smanjio broj spam komentara. Pročitajte politiku privatnosti.

  Obaveštenja  
Obaveštavaj me o

Voliš popuste? Želiš sveže vesti iz sveta uspešnih i zdravih?

Prijavi se na Herbafast zdravu newsletter listu i do par puta nedeljno će na tvoju email adresu stizati zanimljive vesti iz sveta zdravog života i mršavljenja. Šaljemo i poklone, popuste i akcije ;)

Tvoje informacije neće biti zloupotrebljene niti dalje prosledjivane