6 RAZLOGA ZAŠTO JE HERBAFAST AKADEMIJA MESTO ZA TEBE

Kada o lepom vremenu počne da se priča i kada ti prvi put neko postavi pitanje “A gde planiraš na more?” tada više od realnosti ne možeš da pobegneš. Shvataš da onaj ponedeljak za skidanje zimskih kilograma nikako da dođe, a kupaći kostim guraš negde u dubinu svoga ormara.

Mi znamo da nije lako početi, srediti ishranu, kuvati svaki dan i tražiti zdrave recepte, uskladiti trening sa obavezama, sigurno da nabrajanje možeš da nastaviš… Zato smo odlučili da priskočimo u pomoć. Ne, ne poklanjamo još nekoliko dodatnih sati u toku dana ali planiramo da ti uštedimo vreme i da te dovedemo do rezultata. Osluškujući tvoje potrebe kreirali smo prvu oneline Herbafast Akademiju za zdravo mršavljenje. Pitaš se koje su sve njene prednosti? Nastavi da čitaš…

Plan ishrane za mesec dana

Članstvo u Herbafast Akademiji donosi ti besplatan plan ishrane za period od mesec dana. Ovaj plan ishrane osmislila je dr Nela Solar i tu je kako bi rešio problem planiranja obroka i kako bi pružio zdrave ideje za obroke u toku dana. Pored toga dr Solar je u ovaj plan uvrstila i predlog na koji način bi najbolje neki od Herbafast proizvoda mogao da se koristi uz datu ishranu kako bi se rezultati što brže pokazali. Bilo da se odlučiš za biljna vlakna iz Herbafast Fibera ili snažnu kombinaciju sagorevača masti kapsaicina i piperina iz kaspula, a možda čak i za kombinaciju ova dva preparata, rezultati stižu i pre sezone kupaćih kostima.

Plan treninga za mesec dana

Pored zdrave ishrane, nikad dovoljno ne možemo da naglasimo koliko je važna fizička aktivnost. Naš cilj je da promeniš način života i da stekneš zdrave navike. Zato smo odlučili da pored plana ishrane napravimo i mesečni plan vežbanja koji će ti pomoći da se aktiviraš. Ukoliko nemaš vremena za teretanu, sport ili bilo kakav drugi vid fizičke aktivnosti, ovaj plan je idealan za tebe. Nisu ti potrebni dodatni rekviziti, niti mnogo mesta, a vežbe koje ćemo ti poslati ne oduzimaju mnogo tvog vremena i zato ne prihvatamo ni jedan izgovor. Marija Puzović će biti tvoj personalni trener i vodiće te kroz ovaj plan, pokazujući ti pravilno izvođenje svake vežbe.

Privilegovan član zatvorene facebook grupe

Još jedan benefit pridruživanja Herbafast Akademiji jeste privilegovano članstvo u zatvorenoj facebook grupi. Žaleli smo da imamo stalnu komunikaciju i kontakt sa svim članovima Herbafast Akademije, želeli smo da pratimo rezultate i da napravimo online mesto gde će i svi učesnici moći da razmenjuju zajednička iskustva ali i da pružimo mogućnost da u svakom trenutku mogu da pitaju sve šta ih zanima. Što nas dovodi do…

Stručnog tima za podršku i pitanja

Članovi zatvorene facebook grupe su i naši stručnjaci koji su tu da odgovore na sva pitanja koja stižu od članova Herbafast Akademije. Bilo da je pitanje u vezi sa dijetom, mršavljenjem, ishranom, treningom… Naš tim sačinjen od lekara, nutricionista, fitnes instruktora i farmaceuta svima stoji na raspolaganju i potrudiće se da pruže što tačnije odgovore kako bi ti olakšali put ka rezultatu i zdravom mršavljenju.

I više od skidanja kilograma

Herbafast Akademija je zamišljena kao mesto gde se stiču zdrave navike. Dakle, pored pomenute zdrave ishrane, treninga i mršavljenja, verujemo da će se još mnogo stvari promeniti. Jer same promene u ishrani, a uz kombinaciju Herbafast preparata, mogu dovesti i do pomoljšanja kvaliteta kože lica i tela, kose, noktiju ali i poboljšanja imuniteta. Teška hrana više neće crpeti svu tvoju energiju, a trening će ti dati dodatnu snagu i poboljšati raspoloženje. Benefiti su mnogi, jer mi ne želimo samo da se rešiš tog viška kilograma, već želimo da poboljšaš kvalitet svog života.

Mogućnost da letuješ o našem trošku

Tako je! Želimo i dodatno da te motivišemo, kada već toliko pričamo o letu, plaži i kupaćim kostimima odlučili smo da najsrećnijeg učesnika Herbafast Akademije obradujemo letovanjem za dve osobe na Kritu. Dok ti koračaš ka rezultatima, možda baš tebe čeka ovo letovanje – a gde ćeš bolje pokazati postignuto nego na plaži. Organizovali smo avionski prevoz, smeštaj u hotelu, polu pansion i naravno, vodiš još jednu tebi dragu osobu.

Zato izaberi neki od Herbafast Academy paketa, pridruži se Herbafast Academy zajednici i iskoristi sve benefite koji stižu uz nju. Ukoliko imaš bilo kakvih dodatnih pitanja o Herbafast Academy programu, možeš nam pisati direktno ovde na chatu, samo klikni na prozor u donjem desnom uglu, pored toga uvek smo ti dostupni na našoj facebook stranici ili instagramu. A više o Herbafast Akademiji možeš saznati i klikom na baner ispod.

Čekamo te!

[vc_row rt_row_background_width=“default“ rt_row_style=“default-style“ rt_row_borders=““ rt_row_paddings=“true“ rt_bg_effect=“classic“ rt_bg_image_repeat=“repeat“ rt_bg_size=“cover“ rt_bg_position=“right top“ rt_bg_attachment=“scroll“ rt_bg_video_format=“self-hosted“][vc_column rt_wrp_col_paddings=“false“ rt_border_top=““ rt_border_bottom=““ rt_border_left=““ rt_border_right=““ rt_border_top_mobile=““ rt_border_bottom_mobile=““ rt_border_left_mobile=““ rt_border_right_mobile=““ rt_bg_image_repeat=“repeat“ rt_bg_size=“auto auto“ rt_bg_position=“right top“ rt_bg_attachment=“scroll“][vc_cta h2=“Herbafast Academy“ h2_font_container=“color:%23ffffff“ h2_google_fonts=“font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal“ h4=“Tvoj lični online program za zdravo mršavljenje!“ h4_font_container=“color:%23ffffff“ h4_google_fonts=“font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal“ color=“blue“ add_button=“right“ btn_title=“SAZNAJ VIŠE“ btn_style=“gradient-custom“ btn_gradient_custom_color_2=“#dd8d8d“ btn_size=“lg“ btn_align=“right“ btn_i_icon_fontawesome=“fa fa-graduation-cap“ use_custom_fonts_h2=“true“ use_custom_fonts_h4=“true“ btn_button_block=“true“ btn_add_icon=“true“ css=“.vc_custom_1522326458475{background-color: #1e73be !important;}“ btn_link=“url:%2Fherbafast-academy%2F|||“][/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa