HERBAFAST ACADEMY: USPEŠNO ZAVRŠENA TRI MESECA

Herbafast-Academy

Dragi naši, uspešno smo završili prva tri meseca Herbafast Academy programa. Ono što smo započeli 15. marta zahvaljujući vama smo uspeli tako uspešno i da završimo. Drago nam je što ste u tako velikom broju prihvatili i prepoznali misiju i ideju Herbafast Akadmije- prve online akademije za zdravo mršavljenje.

Tokom ova tri meseca, mršavili ste uz Herbafast, online planove ishrane i vežbanja, a pored svega toga dodatno smo vas motivisali jer ste znali da će baš neko od vas svoj rezultat moći da pokaže upravo na plaži jer je jednog srećnog učesnika Akademije očekivala i nagradna. Odnosno, za najsrećnijeg smo obezbedili letovanje na Kritu.

Tako smo 15.06, tačno posle tri meseca, izvuli i ime srećne dobitnice! ČESTITAMO SLAVICI PAKAŠKI koja je osvojila ovu vrednu nagradu koja podrazumeva:

  • plaćen smeštaj u hotelu na bazi od 10 noćenja
  • polupansion
  • avionski prevoz u oba pravca
  • plaćene sve takse

Pored toga, Slavica neće sama pakovati kofere jer aranžman važi za dve osobe, tako da će Slavica moći da povede još nekoga sa sobom. Mi joj čestitamo još jednom i očekujemo slike sa putovanja!

Takođe, zahvaljujemo se svima koji su učestvovali i koji su se pridružili Herbafast Akademiji i krenuli na put ka ostvarenju rezultata zajedno sa nama.

Želimo da napomenemo da će Herbafast Akademija ostati otvorena i za sve vas koji nam se još uvek niste pridružili. Vaši mesečni planovi ishrane i vežbanja vas čekaju OVDE.

Nagradno letovanje je otišlo u ruke srećne dobitnice, ali ne brinite, već nas pratite i dalje na facebooku i instagramu jer vam tokom leta Herbafast Academy sprema mnoga iznenađenja!

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa

Važno obaveštenje


Zbog tehničkih radova na našim sistemima, sve porudžbine poslane od 25.06 do 22.07. biće obrađene nakon 22.07. Izvinjavamo se zbog eventualnih neprijatnosti i zahvaljujemo na razumevanju.

This will close in 0 seconds