KAKO ZA ČETIRI NEDELJE SMRŠATI 7 KG

Skidanje kilograma i mršavljenje postaju glavna tema kada se približi letnja sezona. Traže se brzi rezultati za što kraći vremenski period, treba se spremiti za kupaći kostim, a obaveze pred godišnji odmor ne dozvoljavaju da se posvetiš bilo kakvom treniranju, vežbanju, dijeti i pripremi zdravih obroka. U čitavoj gužvi posežeš za internetom i tražiš idealan preparat koji će ti pomoći da smršaš bez i malo muke. Tako nailaziš na sledeće: čaj za mršavljenje, kapsule za mršavljenje, žvake za mršavljenje, šejk za mršavljenje… Svi oni nude isto, neverovatan rezultat za kratko vreme. Vratićemo se na ovu temu nešto malo kasnije u tekstu, a do tada ćemo se osvrnuti na ono što ti je zaista potrebno kako bi mršavljenje bilo zdravo, kvalitetno i bez yo yo efekta. Jer to je ono što ti treba. Ne želiš da se kilogrami vrate istog momenta kada skineš kupaći kostim, zar ne? Zadrži dobru figuru tokom cele godine. A evo i kako.

ZDRAVLJE NA USTA ULAZI

Da, da, znamo, ovo i nije neka novost. Pitanje je onda zašto je toliko ljudi toga svesno, a samo mali deo primenjuje ovu izreku u praksi. Odgovor je – “Nije lako.” Slažemo se sa tim da nije lako pored svih svakodnevnih obaveza razmišljati non stop o ishrani, kuvanju i još sve to da bude zdravo pripremljeno. Međutim, možemo slobodno reći da smo spremni da radije nađemo izgovore zašto ne stižemo, nego da se potrudimo da se samo malo bolje organizujemo. Sve što vam je potrebno jeste jedan jasan MESEČNI PLAN ZDRAVE ISHRANE. Kada imaš isplanirane obroke u napred sve postaje lakše.Odlazak u prodavnicu, jer ćeš znati šta ti tačno treba i na tvom spisku se više neće naći namirnice koje će ti dodati još koji + kilogram na vagi. –Spremanje obroka u napred. Još jedna briga manje, već znaš šta ćeš sutra jesti i možeš uveče već pripremiti svoj doručak, kao i ručak koji ćeš spakovati u jednu plastičnu posudu i poneti na posao. Tako da nema više preskakanja obroka, doručka u pekarama i ručka iz fast food restorana. -Vraća se energija, osećaš se zdravije, zadovoljnije, a samim tim i skidanje kilograma postaje lakše. Sa pravilnom ishranom već možeš da očekuješ – kg na vagi.

POKRENI SE-PROMENI SE

Kada bi postojao idealan svet ti si neko ko sve postiže, rešava dnevne obaveze i onda posle svega toga ima vremena još i za odlazak na trening. Ali, ti imaš decu, posao, obaveze, fakultet, rokove, sastanke, radno vreme i dan u kojem nema mesta za vežbanje. Razumljivo. Ali, da budemo iskreni prema sebi, 10 minuta u toku dana može svako da izdvoji. Da, toliko ti je sasvim dovoljno da posvetiš sebi, uradiš kratke vežbe i nastaviš dalje sa svojim danom. Važno je da se pokreneš, bar malo. Zamisli plan vežbanja, koji sadrži vežbe koje svaki dan targetiraju neku drugu mišićnu grupu, ne traju duže od 10 minuta, efektne su, daju rezultat i ne zahtevaju dodatnu opremu i odlazak u teretanu. Upravo takav PLAN VEŽBANJA možeš dobiti od nas, a da je plan zaista takav kakvim smo ga i opisali, možeš da proveriš OVDE.

UZ POMOĆ PRIRODE ZA BRŽE REZULTATE

Zdrava ishrana i fizička aktivost jesu dva važna faktora za zdravo mršavljenje, međutim ako si u potrazi za nečim što će ti dodatno pomoći na putu ka zdravom mršavljenju i onim što će ubrzati i podstaći rezultat da bude bolji, onda neka tvoj izbor bude priroda. Odnosno, neka to budu preparati na prirodnoj bazi. Ukoliko su masne naslage one koje ti zadaju glavobolju onda su prirodni sagorevači masti – kapsaicin i piperin ono što će ti pomoći. Ova dva prirodna sagorevača masti iz Herbafast Lady kapsula (ekstrakt kapsaicina i piperina) podstiču snažan termogeni efekt. Zahvaljujući ovom efektu, masno tkivo se brže troši oslobađajući toplotu. Nagomilane masne naslage se eliminišu naročito sa kritičnih regija kao što su stomak, struk, bokovi i butine. Ako je apetit onaj koji stvara probleme i stalno te muči osećaj da bi nešto moglo da se gricka onda su biljna vlakna ono što ti treba. Herbafast Fiber sadrži najveću količinu biljnih vlakana, a vlakna vezuju vodu i zauzimaju prostor u želucu, pa je potreba za hranom manja. Pored toga masnoće se ne vezuju i sprečava se stvaranje masnih naslaga, a kompleks vitamina i minerala u kombinaciji sa biljnim vlaknima jača imunitet i pomaže da ostanemo zdravi dok mršavimo. Dodatna prednost vlakana je što toksine i štetne materije ubrzano izbacuje iz organizma. I najvažnije od svega odobren je od strane EFSA. Dakle, uz jasan plan ishrane, vežbanja i uz pomoć prirodnih preparata, možeš očekivati i preko -7 kilograma za mesec dana. Jedino na ovaj način možeš očekivati da zdravo mršaviš, a da se izgubljeni kilogrami ne vrate. Ako želiš da smršaš na ovakav način onda te ovde čeka tvoj besplatan mesečni plan ishrane i besplatan plan vežbanja uz bilo koja dva Herbafast proizvoda. I još nešto za kraj.

PROVERI PRE UPOTREBE

Kao što smo na samom početku napomenuli, na tržištu postoji veliki broj preparata za mršavljenje koji nude neverovatne i nerealne rezultate za samo nedelju dana. Tu su kapsule za mršavljenje, čajevi za mršavljenje, žvake za mršavljenje, šejkovi i druga sredstva koja se pojavljuju u sve većem broju. Znamo da je mnogima teško da izaberu i prilikom tog izbora se jedino vode cifrom koja je obećana da će da se izbriše sa vage za što kraći period. To ne bi trebao da ti bude presuđujući faktor. Imaj na umu da pre svega treba da misliš na svoje zdravlje, proveri da li je preparat testiran, da li ima dugu tradiciju na tržištu, ko ga preporučuje… Ovo su samo neki od faktora koji bi trebali da ti budu važni prilikom izbora samog preparata za mršavljenje, ukoliko ti je on potreban. A ako imaš neko pitanje za nas, klikni na prozor u donjem desnom uglu i započni razgovor. Naš tim stručnjaka ti stoji na raspolaganju.

Indeks telesne mase je metoda računanja uhranjenosti

1 thought on “KAKO ZA ČETIRI NEDELJE SMRŠATI 7 KG”

  1. DOBAR DAN.UPRAVO MI JE STIGAO HERBAFAST PAKET ZA 30 DANA.TREBA SKENIRATI QR KOD,DA BI DOBILA I BESPLATAN PROGRAM ISHRANE NA MAIL.NE ZNAM KAKO TO DA URADIM.POZDRAV.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa