Herbafast intervju: „Za mesec dana uspela sam da smršam 6 kg“

Bez opterećenja, stresa, mnogo odricanja i sa lakoćom – tako Marija Petrović opisuje trenutnih mesec dana provedenih u Herbafast Akademiji. Kaže da se nije odrekla čak ni slatkiša koje mnogo voli, a da je i pored toga uspela da ostvari sjajan rezultat, a sve zahvaljujući mesečnom planu ishrane i vežbanja koje je dobila na poklon uz svoj Herbafast paket. Zato, ukoliko još uvek razmišljate da li je Herbafast Akademija mesto za vas, pročitajte šta Marija ima da vam kaže.


Herbafast: Šta vas je motivisalo da se pridružite Herbafast Akademiji?

Marija: Nakon dva porođaja u dve godine ostalo je dosta viška kilograma kojih nikako nisam mogla da se rešim, a obzirom da se bliži leto, a moje telo ne liči na ono koje sam nekad imala, rešila sam da to promenim. Posle bezbroj neuspesnih dijeta , odluka je pala i moj izbor je bio Herbafast.

Herbafast: Da li vam se dopao plan ishrane i plan vežbanja? Da li ih je teško pratiti?

Marija: Plan ishrane se uklapa u moj jelovnik i ono na šta sam inače navikla, a dobra stvar je što dosta jela mogu da ponudim i svojoj porodici, a što se tiče plana vežbanja, zaista nije opterećujuć, a rezultati se brzo vide.

Herbafast: Koliko vremena je prošlo kada ste primetili prve rezultate?

Marija: Prve rezultate primetila sam već nakon par dana, nestala je nadutost koja je meni bila noćna mora.

Herbafast: Šta vam se kod Herbafast Akademije najviše dopalo?

Marija: Najviše mi se dopalo to što sve ide lagano bez stresa i opterećenja.

Herbafast: Koliko dugo se već pridržavate programa Akademije i kakvi su rezultati sad?

Marija: Preparate koristim nešto više od mesec dana i za to vreme uspela sam da smršam nekih 6-7 kg, ali zaista bez odricanja i dijete, obzirom da volim slatkiše ni njih se ne lišavam, naravno bez preterivanja.

Herbafast: Da li planirate da nastavite sa zdravim načinom života kakav predlaže Herbafast Akademija?

Marija: Nakon mesec dana programa Herbafast Akademije, sve to postane rutina i način života, a preparate koristim još uvek jer mi pomažu da suzbijem apetit i samim tim dođem do željene težine.

Herbafast: Šta biste rekli onima koji razmišljaju još uvek da li je Herbafast Akademija za njih?

Marija: Svako ko ima problem sa viškom kilograma ,a ne želi da mu skidanje kilaže predstavlja stres i mučenje definitvno treba da pokuša sa Herbafast Akademijom.

PRE Herbafast Akademije
POSLE mesec dana Herbafast Akademije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa