OSVOJI LETOVANJE NA OSTRVU IZ SNOVA

Zamisli… Uručujemo ti dve avionske karte, platili smo sve takse, sedaš u avion, ne razmišljaš o hotelu jer smo ti obezbedili smeštaj i polupansion za dve osobe. Sada si na Kritu, kupaš se u moru i šetaš po plaži uz zalazak sunca. U celoj ovoj priči verovatno će ti najteže pasti izbor koga da povedeš sa sobom na letovanje iz snova.

Da, ovaj scenario može baš tebi da se desi, zamisli samo… provodiš 10 čarobnih dana na najlepšem grčkom ostrvu sa tebi najdražom osobom.

LETOVANJE I MAGIČNA KOMBINACIJA ZA SVAKOGA

Kažu da je Krit ostrvo na kojem svako može da nađe neki kutak za sebe. Spoj prirode, zelenila, plaža sa belim peskom, tirkizno plava voda, istorijski spomenici, neistražena sela, prijatna klima, kao i odličan sadržaj za provod čine ovo ostrvo jednom od najatraktivnijih destinacija za letovanje.

Herbafast je zato izabrao da te odvede baš ovde i to na Retimno. Ovo je regija koja je sinonim za raskošne planinske predele i plaže koje oduzimaju dah i zaustavljaju pogled. Takođe, ukoliko su radoznalost i istraživački duh ono što tebe odlikuje, onda je ovo ostrvo pun pogodak za tebe. Čekaju te neistražene pećine, plaže i uvale. U blizini Retimna su i mesta sa lepim plažama kao što su Skaleta (20 minuta udaljena od centra grada) i posebno, Bali. Ne, nismo pogrešili, Bali je u pitanju, na vama je da istražite. Pored toga, nemojte zaobići stenovitu plažu Agia Galini koja se nalazi na južnoj obali ostrva.
Ukoliko ne spadaš u one sa istraživačkim duhom, Retimno će ti pružiti neophodnu relaksaciju na prelepim peščanim plažama, a uveče prijatnu atmosferu u nekoj od taverni sa tradicionalnom grčkom hranom. Kao što smo i rekli, za svakoga po nešto.

Pitaš se kako ovaj scenario da ne zamišljaš samo već da pretvoriš u stvarnost? Čitaj dalje.

Odlučili smo da spojimo ugodno i korisno. Spremamo te za kupaći kostim i vodimo te na letovanje. Zato, sve što je potrebno da uradiš jeste da izabereš jedan mesečni Herbafast paket 3x Herbafast Lady kapsule ili 6x Herbafast Fiber, a uz to stičeš pravo na učešće u nagradnoj igri i izvlačenju za letovanje na Kritu za dve osobe.

Kao dodatan bonus uz to uz mesečni paket ti šaljemo besplatan plan ishrane i vežbanja za mesec dana. Da rezultati što pre dođu, jer leto je tu iza ćoška.

ŠTA PODRAZUMEVA SAMA NAGRADA

Kako se bliži tvoj rezultat, tako se bliži i naše izvlačenje. Najsrećnijeg učesnika očekuje putovanje na Krit za dve osobe koje podrazumeva:

  • smeštaj u hotelu 3*, za dve osobe, u jednom od najatraktivnijih gradova Krita, Retimnu
  • 10 noćenja/11 dana, u periodu od 27.7.-6.8.2018.
  • uslugu polupansiona u hotelu (doručak i večera)
  • avionski prevoz u oba pravca sa svim taksama

Javno izvlačenje je 15.6. 2018. na Adi Ciganliji. Ne čekaj već se prijavi odmah! Velike su šanse da ove godine letuješ besplatno, u jeku sezone, na jednom od najlepših grčkih ostrva. Obala Krita te čeka!

ŽELIM DA UČESTVUJEM I OSVOJIM LETOVANJE!

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa