ISKORISTI POSLEDNJU ŠANSU DA UČESTVUJEŠ – VODIMO TE NA KRIT

herbafast-te-vodi-na-krit

Sezona putovanja je počela… da li i ti po ceo dan sanjariš o uživanju na morskim talasima dok  se i dalje boriš sa dnevnim obavezama? Možda je letovanje već uplaćeno, a možda ostavljaš i celu organizaciju za zadnji trenutak dok usput rešavaš problem suvišnih kilograma? Za ova oba problema imamo rešenje na jednom mestu – Herbafast nagradna igra. O čemu se zapravo radi?

Herbafast nagradna igra se priređuje na teritoriji Republike Srbije u periodu od 18.05.2018. do 15.06.2018.

Šta je potrebno da uradiš da učestvuješ u ovoj nagradnoj igri? Samo izaberi i kupi jedan mesečni Herbafast paket: 3 kutije Herbafast kapsula ili 6 kutija Herbafast Fiber kesica, a uz to još dobijaš i:

  • pravo na učešće u nagradnoji igri i izvlačenju za letovanje na Kritu za dve osobe
  • besplatan mesečni plan ishrane
  • besplatan mesečni plan vežbanja
  • članstvo u privilegovanoj zatvorenoj Herbafast Academy Facebook grupi

Ako je Herbafast paket kupljen u apoteci, slikaj/skeniraj račun i pošalji nam ga na e-mail hfacademy@https://herbafast.com/, ili jednostavno samo prati uputstvo na našem sajtu klikom ovde.

Kupovinom mesečnog paketa Herbafast kapsula ili Herbafast Fibera, stičeš i ekskluzivno pravo učešća u Herbafast Akademiji, prvoj online akademiji za zdravo mršavljenje. Herbafast Akademija nudi ceo koncept zdravog života koji se sastoji iz mesečnog plana ishrane i treninga. Više informacija o tome možeš pročitati na ovoj našoj stranici.

Glavna nagrada, putovanje na Krit za dve osobe, podrazumeva i sledeće stavke:

  • smeštaj u hotelu 3*, za dve osobe, u jednom od najatraktivnijih gradova Krita, Retimnu
  • 10 noćenja/11 dana, u periodu od 27.7.-6.8.2018.
  • uslugu polupansiona u hotelu (doručak i večera)
  • avionski prevoz u oba pravca sa svim taksama

Dodatna prednost je ta što smo u poslednjem trenutku obezbedili i najveći POPUST do sad. Na već 20% snižene mesečne pakete uz promo kod TASAHF ostvaruješ i DODATNIH 10% POPUSTA koji ti obezbeđuju učešće u izvlačenju, a uz to ti šaljemo i jednu kutiju GRATS Herbafast Fibera.

Javno izvlačenje je 15.6. 2018. na Adi Ciganliji. Šta čekaš? Prijavite se odmah! Jer je ostalo još malo vremena. Velike su šanse da ove godine letuješ besplatno, u špicu sezone, na jednom od najlepših grčkih ostrva. Zanosna morska obala Krita te čeka!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa